Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelyn288

spocone stopy/

Polecane posty

Gość evelyn288

Mam problem ze zbytnim poceniem sie stop, moge nosic tylko buty sportowe, bo jak ubiore balerinki +cienkie skarpetki i jestem gdzies na dluzej to wydostaje sie z nich koszmarny zapach ;] Czy znacie jakis sposob na to, żeby takiego nieprzyjemnego zapachu unikac? Proszę:)

Gość tylko
smaruj pedipurem- puder w kremie

Gość rysiekpolska
Chętnie Ci pomogę jestem masażystą na pocenie stóp najlepsza jest akupresura stóp. Już nie jedna osobę wyleczyłem z tego. Pozdrawiam

Gość więcej higieny
i tyle w temacie. Używać wody i mydła częściej niż raz na tydzień i będzie dobrze.

Gość crea1980
moczyć stopy w ciepłej wodzie z dodatkiem zwyklej soli kuchennej.

Gość suncare
dobre jest też moczenie stopek gorącej wodzie z dodatkiem lawendowej soli do kąpieli eva.

Gość a ja polecam spray
z Farmony, działa.

Gość wiona345
Używam odświeżającego antyperspirantu do stóp lawenda, a na wieczór wsmarować w stópki lawendowy kremik do stóp z evy.

Gość gość
wróciłam na do tych starych wypowiedzi bo może się komuś przyda, też mam potliwość stóp ale jak zmieniłam dietę , dużo piję , zdrowo się odżywiam - widzę poprawę ogromną. Dodam że nie jem mięsa. A do biegania bawełniane skarpety, wygodne buty. Potem mycie stopy smaruje na noc olejem rycynowym a buty odświeżam saszetkami eco insert są genialne bo pochłaniają pot i wilgoć z buta wciągu nocy. Może ktoś zechce to sam się przekona że warto. Pozdrawiam