Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiara22

Zatruty ząb do leczenia kanałowego ...

Polecane posty

Dziś jestem umówiona do dentysty na kanałowe leczenie zęba (prawa górna 6) ...niecałe 2 tygodnie temu dentysta włożył do zęba truciznę. I tu mam pytanie - czy jeśli przy dotyku (np. językiem) czy gryzieniu ten ząb mnie pobolewa to znaczy ,że nie do końca jest martwy ??? :( I mam jeszcze jedno pytanko - Wczoraj wieczorem rozłożyła mnie grypa :( Mam temp. 35 stopni, opuchnięte migdały,ropę w gardle, kaszel, ból mięsni ... Czy w takiej sytuacji lekarz przełoży leczenie na inny dzień ? Będę bardzo wdzięczna za Wasze odpowiedzi :)

Gość wiesz co myślę że sama
powinnaś przełożyc wizytę, bo z grypą na fotelu chyba nie wysiedzisz kanałowe to chyba trochę czasu trwa i jest dosyć męczące, wiec lepiej nie idz i przekładając wizytę zapytaj o to czy zatruty ząb moze pobolewać

Dziękuję za odpowiedź :) ... No raczej w tym stanie nie dałabym rady tam wysiedzieć :(

Gość totoito
hm... przy grypie masz 35 stopni?? :/ buahahah

Tak ... niestety (albo stety) przy każdej tego typu chorobie temperatura u mnie nie rośnie a spada ...

Gość totoito
to chyba jestes gadem... albo innym trolem :P

Gość totoito kochanie
ile masz lat, że jeszcze nie wiesz, że przy osłabieniu organizmu temperatura spada?