Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 50

pomozcie mi zrozumiec...

Polecane posty

Gość crazy - ona
ale co/

Gość kobieta 50
Pomóżcie mi zrozumieć, dlaczego gdy poczuję na moich spracowanych wargach sromowych pierwsze podmuchy wiosenego wietrzyku, wdrapuję się niczym zwinny gekon na dach toi-toia przy parkingu leśnym w Hajnówce i stojąc dumnie wyprostowana oferuję uciechy cielesne miejscowej kadrze Służby Ochrony Parku Białowieskiego? :classic_cool:

Gość kobieta 50
prosze o madre odpowiedzi.. korespondowalam z pewnym wrazliwym i inteligentnym panem ponad 2 miesiace. nasze listy byly pelne erotyki i seksu do tego stopnia, ze prawie "kochalismy " sie przez kompa. po ponad 2 miesiacach postanowilismy sie spotkac, wlasciwie od poczatku bylo wiadomo, ze nasze spotkanie jest konsekwencja naszych pragnien-chcielismy sie ze soba kochac... niestety, spotkanie skonczylo sie porazka! on nie mial zwodu... potem napisal mi, ze nie nadaje sie juz do kontaktow z innymi kobietami, tylko z zona/ czy to jest jego wytlumaczenie na problemy z impotencja/ czy ja mialam byc sprawdzianem jego mozliwosci i okazalo sie jednak, ze jego problem jest juz tak duzy? jestesmy dojrzalymi ludzmi, nie malolatami... prosze o wypowiedzi rownie dojrzalych:):)

Gość kobieta 50
chyba bedzie trudno..za duzo kretynow jest tutaj..te podszywy sa glupie

Poprostu niespodobałas mu się w relau inne miał wyobrażenie o tobie nie spełniłas jego oczekiwan Myslał ze ty lachon a tu ZONK :D

Gość kobieta 50
to by bylo najprostrze wytlumaczenie..ale sie mylisz...jestem atrakcyjna, zadbana, oczywiscie , nie kazdemu musze sie podobac..ale odrobine doswiadczenia mam , wiec wiem jak reaguje mezczyzna , ktory chce, ale nie moze!!!

Gość to nie tak...

Gość to nie tak...
oni czym bardziej chca tym bardziej nie moga:P mialam taka sytacje ale za drugim razem bylo juz spoko:)

Gość kobieta 50
oczywiscie , ze tak to sobie tlumaczylam..nie bylo to dla mnie bardzo klopotliwe..ale jego slowa chyba mnie bardziej zabolaly..uderzyly w moja kobiecosc.. obawiam sie, ze drugiego razu nie bedzie , bo on sie boi siebie

Gość to nie tak...
od erotoman gawedziaz:P nie przejmuj sie:)

Gość kobieta 50
"to nie tak" ..dzieki za mile slowa, jedyne tutaj..niestety, bardzo to przezylam..ale masz chyba sporo racji..to chyba cos takiego, facet chcial sie sprawdzic i mu nie wyszlo

Gość to nie tak...
moja przyjaciolka miala dokladnie tak jak ty..po komletnej klapie z jego strony napisal jej ze tylko zonka potrafi mu dogodzic, uwierz nie ma sie czym przejmowac

Gość kobieta 50
..jest to troche pocieszajace..dzieki:):) wyobrazasz jak sie poczulam??? nigdy nie mialam takiego niemilego doswiadczenia, chyba na szczescie...zaangazowalam sie emocjonalnie, facet jest zreszta dosyc interesujacy...obawiam sie jednak, ze jego problem jest glebszy niz tylko zna...jest juz impotentem i nie chce sie do tego przyznac przed soba.. a mnie potraktowa bardzo przedmniotowo ale masz racje..musze z tym zyc i nie przejmowac sie!!!

Gość jedno pytanie
ile wazysz ile masz wzrostu tu jest odpowiedz

Gość kobieta 50
ale do tego trzeba dojrzec :) facet nie zdaje sobie sprawy, ze potrzebuje terapii..szuka podniet i krzywdzi..mnie skrzywdzil!

Gość kobieta 50
o wage i wzrost to do mnie? :) mam 160cm wzrostu i waze 57 kg, naprawde nie jestem "pasztetem":):)

Gość jedno pytanie
dawaj fote

Gość kobieta 50
Czy problemem moglo byc to ze mam penisa?

Gość kobieta 50
spokojnie:) nie chcę sie dowartosciowac..:):) podobam sie ..oczywiscie gwiazda nie jestem , facet tez nie byl wybitnie przystojny...podobala mi sie jego wrazliwosc, dowcip, intelekt...no coz..niestety nic z tego nie wyszlo... ...a zdjecie po co Ci? chcesz ocenic???:):)

Gość to nie tak...
no coz jest ryzyko jest przyjemnosc :P zawsze sa plusy im minusy takich zwiazkow .Pomysl tak , a gdyby bylo fantastycznie ? a on juz by nie chcial wiecej? dopiero by ci bylo szkoda:) a tak latwiej sie z tym uporasz.

Gość kobieta 50
... chyba masz racje...dziekuje Ci za madre slowa, ktorych tu jest bardzo malo..relacje damsko-meskie nigdy nie byly proste..i trudno ocenic , co by bylo lepsze : to co teraz czy gdyby mnie zostawil po dobrym seksie...tak, byloby trudniej zapomniec , gdyby miedzy nami cos naprawde zaiskrzylo...

Gość to nie tak...
wiesz nasz babski problem polega na tym ze chociaz czasami wydaje nam sie ze potrafimy odzielic uczucia od sexu to tak naprawde wczesniej czy pozniej sie angazujemy i wtedy zaczynaja sie schody. no bo jak facet ma zone to wiadomo..jak to sie konczy wczesniej czy pozniej

Gość kobieta 50
tak...oczywiscie, zaangazowalam sie , bo bez uczucia nie moglaby sie z nim kochac...i dlatego czuje sie zraniona...:( odrzucenie zawsze boli, obojetnie jakie sa jego przyczyny.... staram sie tylko zrozumiec jego postepowanie..jezeli chcial sie tylko sprawdzic, to dobrze mu tak!!! napewno ugodzilo to w jego męskosc...

Zastanawiam sie tylko, czego ten facet chciał od Ciebie....po co mu soki w bok, jak wie, ze tylko żona potrafi go zaspokoić? Piszesz, że inteligentny, ale jednak samolub i egoista :O