Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózeczek

karmię, dziecko ma 3mc - mogę już iść na solarium?

Polecane posty

Gość izka34_
spokojnie

Gość wózeczek
bo moja gin powiedziala ze lepiej nie, bo nie ma na ten temat badań i ona by się wstrzymała, ale słyszałam że dużo kobiet opala się karmiąc...

Gość a nie możesz posmarować się
balsamem brązującym?

Gość wózeczek
oczywiście że mogę, ale wolałabym solarium, bo samoopalacz nierówno schodzi

nie sądzę aby opalanie miało jakiś ujemny wpływ na karmienie piersią a napewno lepsza mama \"zadowolona\" z siebie,wiec w/g mnie mozesz smialo się pojsc przybrązowic:)

po co samoopalaczem? posmaruj się balsamem brązującym ten nie zostawia smug

Gość sie nie chodzi
a ty i tak pojdziesz wiec dzi i nie truj dupy.

Gość wózeczek
przybywam..... skąd ty wiesz że pójdę, a zadaję pytania jak każdy, także ty, wiec nie pytaj po co pytam

Gość balsamy brązujące są do dupy
farbują dłonie a jak się kąpiesz to siedzisz w brązowej tłustej wodzie :O

Gość wózeczek
zależy mi na opiniach osób które były w solarium podczas karmienia i na co trzeba uważać

bo wyraźnie dałas mi to do zrozumienia w swoich wypowiedziach - nie żebym się czepiała ale naturalne opalanie moze i nie zaszkodzi natomiast kiszenie mleka w piersiach przy lampach to jakos nie dla mnie.

Gość wózeczek
no właśnie tego się obawiam...

nie wiem jakich balsamów używałaś, ale ja nigdy w życiu nie odświadczyłam niczego podobnego co opisujesz po balsamie brązującym, a używałam juz wielu poza tym zaraz po aplikacji należy umyć ręce i to żadna nowść, bo na każdym produkcie tego typu przeczytasz to

ja chodze odkad mala skonczyla 12 tygodni, 1 lub 2 razy w tygodniu, na zwykle, nie na turbo. zakrywam sutki platkami kosmetycznymi, ani razu nie lecialo mi mleko przy opalaniu, a pokarmu mam duzo lepiej sie czuje, mleko mi sie nie kisi-ha ha ha, co to wogole za pomysl idz spokojnie

Gość moge Ci...
polecic swietny samoopalacz, ktory schodzi rownomiernie i nie zostawia plam. Jego wada jest cena, bo ja z przesylka placilam za niego 200 zlotych, ale widzialam na allegro, ze znacznie stanial oto link http://www.allegro.pl/item342013042_fake_bake_samoopalacz_opalanie_hit_w_usa_i_uk.html Zeby nie bylo to ja go nie sprzedaje, ale mam go i uzywam i naprawde wart jest swojej ceny. Pozdrawiam.

Gość balsamy brązujące są do dupy
używałam garniera i właśnie były po nim takie efekty jak opisywałam :O....a jak umyjesz ręce po posmarowaniu się to są białe dłonie...i tak źle i tak niedobrze :O........koleżanka używała jakiegoś innego i też były takie efekty: najgorzej to na dłoniach wyglądało,między palcami :o a jak nie smarowała dłoni to miała je białe :O..

Gość agsa
Ja karmie rowniez trzy miesiace.Wybieram sie na solarium niedlugo.Te wszystkie balsamy brazujace uzywaja tylko wiesniary.Pozniej maja wszystko pomaranczowe.A to kiszenie mleka...no coz zabawne.A jak odciagniesz mleko wsadzisz do lodowki i pozniej wsadzasz je takie zimne do rondelka z goraca woda zeby podac dziecku to co tez Ci kisnie?Ciekawe to Twoje mleko.