Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

depilacja przed pojsciem do gina, chyba nie dam juz rady jak sobie radzicie?

Polecane posty

totoito- nie, uzywam lakierow dobrych firm i tyle a co do skrzywienia mozgu to mowisz to z wlasnej autopsji? wyglada na to, ze tak :) nie rozumiem ludzi, ktorzy nie maja nic do powiedzenia na dany temat ale musza kogos skrytykowac i obrazic, bo bez tego to chyba dzien mialy by stracony nieprawdaz totoito? :P

Gość totoito
ja skrzywienia mózgu nie mam bo nie zastanawiam sie nad takimi głupimy pytaniami czy golic cipe przed ginem czy nie :/ a tak poza tym to mam bardzo duzo do powiedzenia na dany temat, jeszcze tego nie zauwazyłaś? cos kiepsko ze spostrzegawczością ;) aha i jeszcze jakbys nie wiedziala wszystkie lakiery produkowane sa na tej samej bazie, jedynie dodatki sa rózne, co nie znaczy wcale ze firmy z najwyższej półki zrobione sa z wyciągu z róży hahah :D bo jeśliby ich nie zawierały tonie nazywałyby sie lakierami. tak wiec czy lakiek za 2 zl czy za 200 zł składniki ma prawie identyczne ;)

wiekszym autorytetem jest dla mnie ginekolog niz jakas totoito a poza tym ty mozesz swojej cipy- zgodnie z twoim slownictwem nie golic i plesc warkocze a to co inni robia nie powinno cie tak obchodzic, jaki ty masz cel w tym, ze nawet to krytykujesz? kazdy ma inne potrzeby i ma prawo robic to wedle swoich przekonan. czy kazdy musi postepowac tak jak ty i nie golic??? autorka prosila o porade a nie o krytyke wiec po co wtryniasz tu swoje trzy grosze???

Gość totoito
buahaha... ale kto pisal ze ja nie gole? :D gole, ale robie to dla siebie i swojego faceta. a nie jakiegos ginekologa :/ bo nic mnie to nie obchodzi co on sobie pomysli o tym. on ma się zająć kobieta i jej dzieckiem. wazne zeby było higienicznie a reszta juz mu nic do tego... poza tym porada nie zawsze musi byc pozytwna, szczególnie jezeli dotyczy idiotycznej rzeczy, równie dobrze moze to byc krytyka :D a swoje trzy grosze moge sobie wtryniac gdzie mi sie podoba :D

po co sie wtracasz ? dziewczyna nie chce isc do ginekologa zarosnieta i tyle, takie dziwne ? jak bedziesz w ciazy to bedziesz pokazywala mu zarosnieta swoja cipe, to twoj problem, wiec nie probuj tu teraz nikomu dogryzac bo ci to nie wychodzi, masz bez sensu argumenty i nie rob z siebie madralinskiej

Gość totoito
hahah... bardzo dobrze mi wychodzi, mam ubaw po pachy ;) a skrzywdzić to sie mozesz ty jak się zatniesz ;)

ze niby co ci wychodzi? masz ubaw z wlasnej glupoty? ja nie przeczytalam tu nic smiesznego :/

Gość awe
ja sobie depilowalam woskiem sama! nawet do porodu sie wydepilowalam sama, tez niezawodnym woskiem:) teraz jestem w 2 ciąży i juz taka bohaterką nie jestem, ale brzuch jeszcze mi tak nie przeszkadza. Moze jak sie porzadnie wkurze, wroce do sprawdzonego (bolesnego takze:() sposobu

Gość totoito
a wtrącasz to się ty, jakbys nie zauwazyła

Gość totoito
Mniam09 :/

yy nie czaje was, czego na tej kafeteri sa tak popieprzeni ludzie, ktos zaklada temat ale nie musi sie znalezc jakis lom, ktory musi zaprzeczyc i wymadrzac sie ze co to nie on, ona zapytala jak to robimy, to po chuj ja krytykujesz i sie dziwisz ze chce sie golic przed wizyta, juz pisalam jak bedziesz w ciazy to se bedziesz lazic zarosnieta do niego

Gość totoito
a co zabronisz mi? mam ochote to mowie co mysle... wolny kraj :D

mnima - wyjaśnię Ci dlaczego zakładając temat musisz liczyc się z tym że nie wejdą w niego tylko osoby które ochoczo Ci przytakną, ale tez takie które beda miały odmienne zdanie i trzeba po prostu przyjąć tę krytykę na klate a nie sie miotac

idz sobie zaloz topik z haris pilton i piszczie dziewczynom, zeby sie nie malowac w ciazy, nie malowac paznokci, ani wlosow, nie golic sie, nie uzywc dezodorantow, napewno zajebiscie doradzicie jak sie oszpecic

a ja ci zabraniam ? pisz sobie co chcesz, stwierdzam tylko ze jestes łomem i nie masz ciekawszych rzeczy od zaprzeczania komusc i madrzenia sie bo chyba nie umiesz przeczytac tematu, a jezeli nie znasz odpowiedzi to pytam po chuj piszesz

Gość totoito
jest dokladnie tak jak pisze Haris ;) jak ci sie nie podoba to sobie załóż swoje prywatne forum i tam bedziecie sie pocieszać w kółku wzajemnej adoracji :D

to ty jak sie nie znasz i nie wiesz co jej napisac zmien topik, jak mozna wchodzic na cos co nas nie dotyczy i pisac glupoty typu, ze lakier szkodzi :/

Gość totoito
znam odpowiedz i własnie ją tu pisze :D a jakby ktoś pisał mądre rzeczy a nie jakies banialuki to bym wcale nie zaprzeczała tylko jeszcze potwierdzala

haha a powiedz co w tym glupiego ze ona NIE CHCE ISC ZAROSNIETA no co ? to jest dziwne ze bedzie sie glupio czuc przed gosciem ktory bedzie patrzyl na jej peknietego jeza? i co z tego ze on widzial kilka tysiecy zarosnietych, jak jej bedzie glupio. i to uwazasz za takie glupie ?

totoito - wlasnie, ze nie znasz odpowiedzi, piszesz bzdury i zachowujesz sie jak najwieksza madralinska na forum. moze dlatego tak krytykujesz, ze nikt cie o zdanie nie pyta? skad ci sie wzielo, ze lakier jest szkodliwy? gol sie dla swojego faceta, my bedziemy przed ginekologiem i nic ci do tego.

Gość he dobreeee
Szczerze, to nie rozumiem jak tam można się w ogóle golić, a co dopiero do ginekologa. Moja koleżanka raz poszła do ginekologa ogolona, bo myślała, że tak będzie estetyczniej, to jej wyłożył taki wykład o bakteriach, że już jej się odechciało.

no kurde jedne sie gola drugie nie, uwierz ze tych niegolacych jest o wiele wiele mniej, i to nie chodzi o golenie sie dla lekarza tylko dla siebie po prostu, tak jest wygodniej, swiezej, ja bym sie wstdzila pkazywac taka zarosnieta nawet przed lekarzem i on moze mi nawet przez godzine wyklad strzelac na temat bakteri, to lekarz wiec musi tak mowic ja i tak robie to dla siebie, proste

Gość totoito
tak, uważam to za głupie :D i myslisz sie, znam odpowiedz :D zapros jeszcze gina do sypialni, jak tak sie nim przejmujesz ;)

wiesz co widze ze w twoich wypowiedzial nie ma sensu w ogole, ty po prostu piszesz odwrotnie do nas, co my napiszemy to ty zaprzeczysz, tak o sobie no i pamietaj jak bedziesz kiedys szla do lekarza zwyklego, tak o na jakies badanie, to pamietaj zeby nie golic pach a co, niech lekarz popatrzy na twoje 5 centymetrowe klaki, no i przed wizyta u dentysty absolutnie nie myj zebow, po co, lekarz to lekarz, nie jest dla nas wazny i moze sobie popatzrec jak to niektorzy potrafia o siebie nie dbac hahahahaha

Gość totoito
a i zauwaz słonko ze nie mowimy tu o goleniu sie dla siebie... tylko dla lekarza... jakbys jeszcze nie zorientowała się :D

Gość magdeczka pizdeczka
ogolić cipę na łyso