Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzdluzejniewytrzymam

mam 32 lata i ciagle jestem sama

Polecane posty

:-((((((( mam juz tego dosc chyba zwariuje :-( jak poznac te druga polowe ??? w realu nie mam okazji a w necie tez mi nie wychodzi

Gość D42
w necie to szukają dewianci tylko wyjście do jakiegoś ciekawego pubu (jazzowego, rockowego, z muzyką na żywo...) może pomóc. Najlepiej z grupką znajomych.

movering- jestes facetem oczywiście więc nic dziwnego, że nei wiesz;) Szukającym życze powodzenia;)

Gość rondanka pp
a ja mam 31 lat za soba 6 letni zwiazek i tez jestem sama...tyle ze dziekuje Bogu ze tak jest..mam prace,robie kolejny fakultet,podrozuje...facet-tak,ale nie na stale:P

Gość 9889
Tez jestem sama i ciagle szukam swojej deugiej polowki...i zaczelam juz sie zastanawiac, ze moze na tym polega blad na szukaniu.... Podobno milosc przychodzi w najmniej odpowiednim momencie, ale szczesciu tez trzeba pomoc...

wlasnie facetom sie nie spieszy . niestety u kobiet istnieje cos takiego jak zegar biologiczny, ktory caly czas tyka. tak latwo powiedziec wychodzic gdzies ale po pierwsze co zrobic jak sie mieszka w malej dzirze w ktorej nie ma takich miejsc ? owszem mozna pojechac od czasu do czasu gdzies do wiekszego miasta tylko trzeba miec z kim a o to tez nie jest latwo. kolezanki albo mezatki albo zwiazkach

ale ja w sumie nie szukam na sile mialam taki okres ze wogole ie szukalam przez net

Gość ofe rma
"wlasnie facetom sie nie spieszy . niestety u kobiet istnieje cos takiego jak zegar biologiczny, ktory caly czas tyka. " to jest tzw bomba biologiczna. czasami może wybuchnąć jakiemuś bogu ducha winnemu chłopu w twarz. :D

ja mam 29 lat, właśnie jestem na etapie kończenia swojego związku i wcale do kolejnego mi sie nie spieszy. jak czasem się zastanowię tak poważniej, to zaczynam miec wątpliwości czy ja w ogóle sie do związku nadaję. mi jest chyba lepiej samej. nie wiem, może za parę lat będę tego żałować, ale nie lubię robic rzeczy wbre sobie i trwanie w związku na siłę(bo nie wiem czy kogoś znajdę, bo zegra tyka i takie tam pierdoły) nie jest dla mnie. ja się męczę :o

ale Ty juz bylas w zwiazku wiecmialas okazje stwierdzic czy sie do tego nadajesz czy nie a ja nigdy nie bylam w zadnym zwiazku i czuje ze dziwaczeje :-( i za jakis czasu juz bedzie za pozno....

Gość Szukanie dziury w całym.
A jakiej odpowiedzi się spodziewasz? Dasz radę? Uwierz w przeznaczenie? Może twój czas jeszcze nie nadszedł? Jak krzyczysz, że nie wytrzymasz, to nie jest, niestety, najlepsza metoda na poznanie kogoś i zwrócenie na siebie uwagi. Krzycz ciszej...:) albo lepiej się uśmiechnij. Krzyk przyciąga Apostoła:) w twoim stanie - nie polecam:)

No dobrze, czuję że jesteś z lekka zdesperowana powodem spędzania wieczoru w samotności ale popatrz wstecz i zadaj sobie pytanie - dlaczego tak się ułożyło , czy popełniłaś jakiś błąd, że tak właśnie jest ? Spróbuję zgadnąć, że od dawna jesteś na własnym garnuszku i jesteś dla siebie : żeglarzem i sterem i okrętem. Wróć pamięcią jak to było, gdy miałaś 24 - 25 lat, czyli lata studiów , czy była tylko nauka i nauka i żadnych przygód miłosnych , czy byłaś tylko skupiona na obronie magisterki ? A co było po obronie , spróbuję zgadnąć , czy natychmiast doktorat i w wieku 28 - 29 lat nareszcie poczułaś, że stanełaś na własnych nogach ? W między czasie oczywiście było kupno mieszkania , wyjazdy do Tunezji lub do Grecji albo na Kretę. Wiem, możesz spojżeć śmiało popatrzeć w lustro i powiedzieć sobie, że osiągnęłaś swój cel i zawdzięczasz to sobie ale w tej chwili być moze się zastanawiasz, ile to jest wartne skoro nie masz najważniejszego, chyba wiadomo o co chodzi . I pytanie na koniec, czy naprawdę czujesz, że masz ochotę tymi swoimi osiągnięciami podzielić się z facetem ?

mylisz sie mieszkam z rodzicami nie stac mnie na wlasne mieszkanie :-( doktoratu nie zrobilam i nie zamierzam robic, nie stac mnie na zagraniczne w czyli jednym slowem nie jestem samodzielym singlem jakiego obraz teraz sie lansuje...

nie mam zadnych wielkich osiagniec i jedyne co moge dac facetowi to siebie...swoja milosc...

Gość Arabela21
Może warto jednak dać sobie szansę i poszukać w necie?

Zatem co, czy liczysz na to, że zostaniesz kurą domową dla męża i on musi się o wszystko starać i zorganizować abyś się mogła wylegiwać w złościach i zbyku ?

tak szukam w necie ale nic mi nie wychodzi :-( zaraz tam kura domowa, a kto mowi ze nie pracuje?

taki mi juz kiedys Marta założyła.. ja takiego czegoś nie chce:D:P bo ja nie szukam bedzie co ma być..

Gość noi po co to wszystko
?:(

Gość ładna dziś pogoda
Najlepiej idź tam ,gdzie bez zbędnego narzucania się można kogoś spotkać ,jak chociażby kurs językowy ,weekendowy wyjazd w góry lub nad morze i tym podobne akcje .:)

ja umówiłem się z koleżanka zpracy na kawę, a obudziłem się rano w łóżku z jej cudowną siostrą, teraz, koleżanka z pracy jest moja szwagierką, może też tak zrób tylko brata bym polecał