Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciiekawaa

Pytanie na odwrót Czy to normalne, że na dzień przed miesiączką ...

Polecane posty

Gość ciiekawaa

Nie bolą piersi ? :) Słuchajcie, śmiac mi się chce :) Biorę CLO i w tym cyklu, nie mam żadnych objawów PSM, tak jak zawsze miałam bóle podbrzusza, piersi nabrzmiałe, praktycznie cały cykl, to teraz nic. A jutro powinnam dostać @, pojawił się lekko różowy śluz, więc ona na bank przyjdzie. Mi to pasi nauralnie bo się nie męczę. Ale czy to normalne ?

Gość no ...
ja tez tak miałam w tym miesiacu była strasznie zdziwiona zero bólu piersi (zawsze tak mnie bolały ,ze szok) ,mam duzy biust wiec i ciezar duzy , ale za to dostałam ból piersi po okresie nie wiem jak to wytłumaczyc ,tez sie dziwie .

Gość ciiekawaa
a bierzesz jakies hormony ?

Gość ciiekawaa
Ni no dziwczyny, nie przekrzykujcie się w odpowiedziach :)

Gość a czy twój organizm to
szwjacarski zegarek?:O

Gość ciiekawaa
Nie ale to trochę dziwne, że piersi nie bola i nie sa obrzmiałe przed miesiączką, nie uważasz ? Tym bardziej, że pojawiło się już plamienie więc @ jest blisko.

Gość to wacle nie jest dziwne
musiałabyś żyć identycznie każdego dnia, a na Twój cykl ma wpływ taka ilośćczynników, że nawet trudno to sobie wyobrazić i to, ze jeden cykl był taki nie oznacza, że każdy następny ma być taki sam to bardzo normalne, że nie bolą Cię piersi, nie ma w tym nic dziwnego czy niepokojacego