Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DRDRDDRD

Wizyta i gina...

Polecane posty

Gość DRDRDDRD

Powiem szczerze ,ze po ostatniej wizycie u ginekologa , czuje sie przez niego totalnie olana i tak sie zastanawiam nad kilkoma kwestiami. Ostatnia miesiaczka byla 1 marca. Dwa testy wykazaly dwie kreski, badanie beta hcg tez wykazalo ciaze (zrobilam je za nim poszlam do lekarza). Lekarz powiedzial mi tylko tyle, zakladam ze jest Pani w ciazy. Prosze przyjsc za kilka tygodni. No zesz kurna. Teraz zastanawiam sie, kiedy lekarz, zaklada np. karte ciazy? Acha nawet mnie nie badal, wiec kiedy wlasciwie takie badani powinno nastapic? Kiedy pierwsze usg ? Biorac pod uwage 1 dzien miesiaczki to jestem teraz w siodmym tygodniu, wiec jak dlugo mam czekac na jakies badanie? Oczywiscie do tego lekarza wiecej nie pojde, bo nie wzbudza zaufania:)

ja bym zmieniła. jesteś pewnie na przełomie 7-8 tygodnia, w tym czasie trzeba już zrobić szczegółowe badania krwi i moczu, można zrobić usg. no i trzeba zważyć, zmierzyć ciśnienie, założyć kartę ciąży :)

Gość eshhhhhhhhhhhhhhhh92721
to juz mozna jak najbardziej jakies badania, np krwi beta, nic sie nie zainteresował? hmmm moze mysli ze ciąża obumrze to szkoda zachodu