Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totoito

Malowanie paznokci w ciązy jest szkodliwe!

Polecane posty

Gość co ty nie powiesz ______
:O

Gość a sama ciąża jaka szkodliwa

Gość 12 groszy ...
przeciez nie malujesz tych paznokci codziennie przez kilka godz. malowanie paznokci przy otwartym oknie? czemu nie? a powiedz, zastanawialas sie nad tym jakie np spaliny sa szkodliwe??? i chodzisz wciaz po ulicy????

ja juz swoje zdanie na ten temat wyrazilam w topiku o depilaji przed wizyta u ginekologa i powtarzac sie nie zamierzam, gdyz osoba ktora zalozyla ten topik jest jak dla mnie szurnieta nie obrazajac nikogo :(

Gość qikmnos22
ja nie maluję jednak wszystko to chemia poco mi jakieś tak paznokietki wymalowane ważne dziecko

Gość totoito
najlepiej to zaszyć się na 9 miesięcy w dżungli i chodzić jak EWa z raju..bez dezodorantów, detergentów i innych świństw

I pomyśleć że mamy XXI wiek... W grudniu moja koleżanka rodziła córę :) leżąc na porodówce dowiedziałą się że dopiero co wyszła dziewczyna której "mądrzy mamusia" powiedziała że przez cały okres ciąży nie wolno się myć bo to szkodzi dziecku, i ta głupia cipa faktycznie nie myła się prze 9 miesięcy, wogóle... Pierwsze co po przyjeździe do szpitala to została zabrana do łazienki i wykąpana bo nikt nie mógł wytrzymać tego smrodu... Także wierzcie sobie dziewczyny we wszystkie zabobony i będzie super...

Gość hub
wszytsko w ciazy jest szkoldiwe :P

Gość fhcn
ja uwazam ze jezli dziecko ma byc zdrowe to bedzie:) i zadne malowanie wlosow , czy solarium nie zaskodzi nawet paierosy czy alkohol, choc jestem przeciwka uzywkom niektore dziewczyny palily cala ciaze a dzieci zdrowe , a ktos dba o siebie i dzied maja astme , rodza sie za wczesnie itd ehhh

Gość klkaowska84
nie jest szkodliwe

Gość a ja tam
nie maluje paznokci.Wytrzymalam 8 mcy to wytrzymam i ten 9 miesiac.Wlosow tez nie farbuje.Badz co badz wszystko to chemia.

Gość Mama222
Kobiety... CIĄŻA TO NIE CHOROBA!!!! Wygląd zewnetrzny kobiety równiez jest wazny chocby dla samego dobrego poczucia i samooceny co równiez kształtuje charakter dziecka! Co innego gdyby ktos klej cpał non stop ale malowanie paznokci czy farbowanie włosów to to samo co poruszanie sie po miescie wsród spalin

Gość wyobraźcie sobie
jak na mieście niebawem zaroi się od zapuszczonych ciężarnych, pożółkłe paznokcie, strąki na głowie, rozczłapane klapki i spodnie ogrodniczki po otyłym wujku. Kobieta w ciąży ma dbać o siebie tak samo jak i przed ciaza.

Gość Mama222
Własnie do tego zmierzam!! KOBIETY BĄDZCIE PIĘKNE I DBAJCIE O SIEBIE!! MIEJCIE RÓWNIEZ NA UWADZE WASZYCH BIEDNYCH MĘŻÓW KTORZY SA SWIADKAMI JAK ICH ZONY STAJA SIE W JOŻIM Z BAŻIM!! haha