Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza006

SOCZEWKI ZMIENIAJACE KOLOR OCZU

Polecane posty

Gość luiza006

Hej Babeczki.Kupilam sobie dzisiaj soczewki zmieniajace kolor oczu i jestem baaaardzo zadowolona(swoje mam szare)a zakupilam brazawe,efekt niesamowity,naprawde fajnie sie w nich czuje:-))takze jak ktos ma dolka itp..to warto poprawic sobie humorek.POZDRAWIAM.

Gość kasiaq33
ja tez mialam fresh look kolor szafirowe!! ale nie moglam w tym chodzic widzialam wszystko troche jakby mniej ostro! i jak ruszalam oczami to czulam ze mi sie soczewki przesuwaja! a mialam wczesniej robione badania!

Gość kasiaq33
niewiem czemu tak mi one jakos przeszkadzaly.

Gość luiza006
Hej.Ja tez wlasnie mam Freshlooka i jest ok,przynajmniej narazie,dostalam tez jakies nowe opakowanie do czyszczenia.

Gość fweagf
mi tez soczewki przeszkadzaja...kolory fajnie wygladaja alena zdjeciach tylko...bo na oku widac sztuczne soczewki jak zrednca sie zwerza to okropnie wyglada

Gość kasiaq33
no to fajnie ze wszystko dobrze!!ja jeden dzien pochodzilam i zrezygnowalam ,myslalm ze moze si eoczy musza przyzwyczaic ale niestety nic z tego! a szkoda bo mam swoje brazowe a mialam szafirowe ale i tak troche bylo przeswitywac brazowego

Gość kasiaq33
no wlasnie!

Gość luiza006
Powiem szczerze,ze nie bardzo widac,poniewaz ten braz jest z domieszka szarego,natomiast jak mierzylam te mocniej brazowe no to wygladaly bardziej sztucznie.Wogole bylam w szoku ze moglam sobie przymierzac kolorki;)no coz czego nie robi sie dla klienta.

Gość PTASZICA
ja mam zielone soczewki a swoje teczowki mam tez w sumie takie szare,tak sie juz przyzwyczajilam ze nosze je juz drugi rok..

Gość mundeeek
Witam :D Chcę kupić sobie na wakacje dwumiesięczne soczewki. Noszę minusy. Chciałbym żeby przy okazji zmieniły mi one kolor oczu na turkusowy. Mam ciemno-brązowe oczy, czy da się z tym coś zrobić? Nie chciałbym też kupować soczewek przez internet, wolę udać się do okulisty. Zna ktoś kogoś sprawdzonego w Poznaniu, gdzie mógłbym założyć sobie na oczy jakieś próbki? Ile kosztowały by takie soczewki?

Nawet te tańsze Ci pokryją, wiem, bo sama noszę niebieskie a moj naturalny kolor to piwny

Gość Kattia**
ile takie soczewki kosztuja-jakies tansze ale bezpieczne?

Gość Pan Richard Gere
Dzień dobry, Czy człowiek biznesu czy kobieta? Czy jesteś finansowymi bałagan lub potrzebujesz funduszy na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej? Czy potrzebujesz pożyczki na osiedlenie się lub spłacić dług rachunki lub rozpocząć miłą firmy? Czy masz niską ocenę kredytową i jesteś trudno jest uzyskać kredyt kapitału z lokalnych banków / instytucji finansowych innych? Potrzebujesz kredytu lub środków z jakiejkolwiek przyczyny, takie jak: kontakt z oficerem pożyczki pan Richard Gere e-mail: ** trustloanfundingcompany@gmail.com Pożyczka osobiste Business Loan Home Equity Loan Konsolidacja zadłużenia INFORMACJE OSOBISTE :___________________________ Imię Nazwisko :____________________________ Płeć :_______________________________ Stan cywilny :_______________________ :______________________ Adres Kontakt Kraj :______________________________ Potrzebna kwota pożyczki jako :________________ :________________________ Czas trwania pożyczki Dochód miesięczny :_____________________ Zawód :___________________________ Celem pożyczki dla :_____________________ Telefon :________________________________ Numer faksu :___________________________ Pan Richard Gere

Gość Karolcia76
nie mam wady wzroku ale nie podoba mi sie moj kolor oczu , czy kolorowe soczewki zmienią mi kolor z zielonego na niebieski ?

Gość ilonkadz
zmienią:) najtrudniej jest zmienić ciemne brązowe oczy (ale to też można kupić soczewki z większą "mocą krycia" koloru), ja kupowałam sobie soczewki kolorowe na stronie http://www.sklepnemezis.net.pl i uzyskałam całkiem fajny efekt:)