Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydkie plecy i dekold

Brzydkie plecy i dekold

Polecane posty

Gość Brzydkie plecy i dekold

Biore prysznic dwa razy dziennie, myje plecy, cale cialo. nie jem slodyczy, balsamuje sie po kazdym prysznicu a ciagle mam jakies krosty i pryszcze na plecach i dekolcie! chodze na solarium zeby je przypiec ale nic nie pomaga. macie jakas rade??

dermatolog. tradzik moze być obajwem jakiegoś chorego organu. proponuje dermatologa, który obejrzy zazwyczaj Was całych i dobierze odpowiednie środki, które moga pomóc. to jedyna szansa. nie próbujcie same sobie z tym radzić, bo tylko brzydkich blizn sie możecie nabawić i solarium nie koniecznie jest dobrym pomysłem, bo słońce nie koneicznie wysusza, a raczej powoduje, zę skóa robi się "grubsza" i zaskórnikom ciężej jest wyjść - a to jak wiecie to błędne koło.

Gość nie chce mi sie ale naisze
Co to jest dekold? A poważnie - nie tylko słodycze szkodzą. Syfne mięsko, fast food, brak odpowiedniej flory jelitowej, zaburzenia hormonalne, alergie... Dobra dieta mogłaby pewnie pomóc (na wszystko powyższe).

Gość szalonamorwa
nie balsamowac, nie myc zelem tylko mydlem bambino - tez mialam kiedys takie problemy, dzis juz ich nie mam