Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whisper25*

Jakie prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Gość Whisper25*

Okres dostałam 08.04., a 12.04 kochałam się najpierw z zabezpieczeniem, a później bez. Dodam, że tego dnia nie miałam już okresu, tylko taką brązową wydzielinę-etap końcowy:) Wszystko miało miejsce na urlopie w Anglii(inny klimat, itp) Długość cyklu to 27 dni, więc czy szansa na ciążę jest??? Pozdrawiam🌼

Gość toc to ja
mysle ze praktycznie nie ma zadnej szansy przeciez to 4 dzien cyklu a owulacja wystpeuje zazwyczaj w polowie.takze mysle ze nie ma sie czym martwic,chociaz roznie to w zyciu bywa

Gość zgrabna pani
hej a ja mam takie pytanie , czy mozliwa ciaza , ? uprawialam z moim chlopcem petting , za kilka dni kiedy mial przyjsc okres w tym dniu zrobiłam test i wyszedł negatywny , kilka godzin pozniej dostalam silne bóle brzucha i okres , nastepnie za kilkanascie dni pojawił sie śluz taki ciągnący przezroczysty gesty , 15 dni po tym śluzie pojawiła sie miesiączka , czy mimo tego moge byc w ciazy? bo słyszalam ze mozna plamic w ciazy...odp. dzieki

Gość zgrabna pani
odpiszcie mi bo sie martwie..:O

Gość toc to ja
wydaje mi sie ze nie.plamienia w ciazy to nie okres.jest roznica.szczerze mowiac to wcale nie tak latwo zajsc w ciaze,a ze jeszcze dostalas okres to mysle ze nie ma sie czym martwic

Gość zgrabna pani
a ten sluz ? czy to normalne?

Gość toc to ja
ten sluz oznaczal pewnie owulacje.byl dokladnie w polowie.mozesz sie uspokoic.oczywiscie nie moge ci powiedziec na 100 procent ale spokojnie bedzie dobrze:) na 99 nie jestes w ciazy