Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bela81

Rexetin czy ktoś bral?

Polecane posty

Witam serdecznie Moja Pani psychiatra przypisała mi Rexetin, boje się go brac po przeczytaniu ulotki. Mam 27 lat od kilku miesięcy mam lęki przed ludzmi, dużym skupiskiem, sklepy, kościół. Przeczytałam że ten lek prowadzi do samobójstw lub myśli samobójczych, ja i bez tego leku mam natrętne mysli samobójcze. Brałam Cital ale znosilam go przez kilka tygodni tragicznie więc zmieniony został na Rexetin. Dużo się naczytałam na jego temat na forach i powiem szczerze że jestem totalnie wystraszona i spanikowana. Nie wiem co mam robić, chcę tak bardzo wyzdrowieć nie mieć depresji, lęków, chcę zacząć żyć normalnie ale czy kiedyś będe mogła? Bardzo prosze niech napisze ktoś jak działa na niego ten lek i jakie ma skutki? i oczywiście czy pomógł coś?

Gość ja to brałam 4 lata temu
ja to brałam i mnie wyciagnąl na powierzchnie najpierw brałam doxepin potem efectin ale po nich czułam sie fatalnie dopiero rexetin naprawde zadziałał nie czytaj ulotek!!

Witam serdecznie Dziś o 10 rano podczas śniadania wzielam 1/2 tabletkę Rexetinu teraz jest godz 16:30 i nie zaopserwowałam jakichś większych skutków ubocznych. Na początku leekie wybuchy potu, lekkie trzęsienie się rąk, i czuje się tak jak bym ne wiedziała w co wejść. No i to tylko tyle. Zastanawiam się czy ten lek działa póżniej od wzięcia pierwszej dawki czy po 30 min od wzięcia. Może ktoś coś wie na ten temat?

Gość gość5
Ponoc jest dość skuteczny, ma duży wychwyt serotoniny, ale ja NIE mogę go brać. Powoduje nerwowość, agresję, pobudzenie i biegunki w pierwszym okresie brania. Ma zbyt dokuczliwe skutki uboczne. Najlepsza chyba jest asentra.