Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana24

Po jakim czasie wróciłyście do wagi z przed ciąży?

Polecane posty

wydaje mi się że figura nie wróci mi już do stanu z przed ciąży:( zaraz miną 3 mc jak mały się urodził i waga stoi w miejscu - 5kg zostało:( karmię piersią i butlą pół na pół, co mogę stosować żeby troche schudnąć?

no właśnie tego się boję, przed ciążą podobałam się sobie a teraz wyglądam jak mamuśka:(

Gość iwka 2345
po miesiącu!! w ciązy przytylam 20kg! zarlam wszystko co slodkie na napoleony jezdzilam do cukierni potrafilam ich zjesc 2!!po porodzie wzielam sie za siebie i wszystko zrzucilam w miesiąc , mniej waze teraz niz przed ciązą!

jak to zrobiłaś? dieta, sport? ja w ciąży małam cukrzyce, nie mogłam jeść słodyczy, za to teraz nadrabiam....

po 3miesiącach do wagi a figura jeszcze lepsza :) waże mniej niż przed ciążą :)

nana ja schudlam 17 kilo w 4 tygodnie,zostalo mi 5 , po 10 tygodniach zaczelam ograniczac jedzenie, i wierzcie mi lub nie, zaczal mi zanikac pokarm, wiec zaczelam znowu jesci teraz (mala na 15 tygodni) mam 3 kilo na plusie- boczki, ramiona, i CYCE jak donice

spodnie mam rozmiar- 8/10 a bluzeczki obecnie 12

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja po miesiącu, a po dwóch byłam chudsza o jeszcze jakies 7 km - wszystko na mnie wisialo :-o teraz wrzucilam jakies 3 kg i chcialabym sie tego trzymac :)

Gość vinca
ja wychodząc ze szpitala miałam na sobie spodnie rozmiar 8, te co nosiłam przed ciążą, zostal mi moze z kilogram więcej! niestety mam trochę rozstępów co mnie strasznie wkurza!!!!!

aha co do pytania, co zrobic zeby schudnac - to przestalam jesc slodycze i pieczywo (zamienilam na platki i chlebek typu wasa- taki chyba jest w Polsce) tak wiec wrocilam do tego pieczywa po 1, 5 tygodnia i nie jem po 18/19, zalezy jak mala poloze i spada mi te pol kilo , lub 300 g na tydzien biore tabletki anty

ja przytylam 22 kilo, lub 23 juz sama nie wiem

i trzy rozstepy na boczku (zrobily mi sie moze w8 tygodniu ciazy)

ja nie mam zadnych rozstępów ale to mi nie poprawia humoru, bo codziennie widze wlustrze pulpeta:(

ja tez cerazette mozliwe bo faktycznie jesc misie chce okrutnie

a ja przytyłam 12kg po tygodniu byłam chudziutka miałam wklęsły brzuszek i duzy biust .Byłam laska że ubierałam obcisłe bluzeczki i wąziutkie dżinsy a najwiekszym komplementem który wtedy usłyszałam było"ale masz biust"-nigdy więcej tego nie usłyszałam :D

Pij duzo wody,co do jedzenia to wiadomo ograniczaj ale nie za bardzo bo jeszcze karmisz.I podstawa,cwicz,ćwicz i ćwicz.

ja jestem w ciazy juz jestem 14 na plusie i jem jak slon ;( wiecej niz moj mąż . boje sie ze po ciazy mi to zostanie ;( ech tzreba bedzie wziasc dupe w troki na cwiczenia

jackpot z tymi cwiczeniami to roznie jest ja na przyklad jeszcze za bardzo nie moge, bo cesarkai jak mocniej zaczne cwiczyc to mam mocne bole pare dni ale z woda to daje do wiwatu- 4litry dziennie

najgorsze jest to że na widok słodyczy to aż się trzęsę jestem cieńka:( a najśmkieszniejsze że przed ciążą wogóle ich nie lubiłam

Gość DO april211
jesteś w 25 tyg.? no ot pocieszyłaś mnie, bo ja też i przytyłam już 10 kilo, a myślałam, że nikt mnie nie pobije;) a ile ważyłaś przed ciążą?

a ja nie lubilam ciastek,a po porodzie zarlam jak glupia,potem malamiala kolki wiec przemoglam siei nie jadlam dzieki bogu tera zmaz ma zakaz kupowania nawet jak bede blagac, ja omijam takjie polki z daleka, tylko tecsiowa wredota przywozi i z wrednym usmieszkiem wrecza mi 10 pudelek slodyczy i mowi- a to Tobie

naprawde pije 4 litry, moja mala tyle zjada z cyca i tak czesto ze ciagle chce mi sie pic, do tego pije jakies 4 kubki roznych ziolek, dwie kawy inki i dwie zwykle kawy, wiec 5 litrow jak nic przez dobe

a ja nie chce wracac do wagi sprzed ciąży - teraz waże sobie 60 kg i to mi odpowiada:) przed ciążą ważyłam 38 kg :( w 9 mc 55 kg a teraz trzy lata po porodzie 60 i niech tak zostanie :)