Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana24

Po jakim czasie wróciłyście do wagi z przed ciąży?

Polecane posty

przybywam faktycznie chyba teraz lepiej 38 to za malo nawet na osobe z 160 cm wzrostu

Gość karinella kawy do tego nie lic
z, bo w miejsce każdego kubka kawy należy wlać w siebie 2 kubki wody by uzupełnić płyny:) kawa wysusza

38 kg to waży moja sąsiadka i ma 13 lat :) jak tak na nia popatrze i sobie pomyśle ze tyle ważyłam i tak wyglądałam to az mi ciarki przechodzą , spodnie musiałam kupowac w sklepie z odzieżą dziecięcą :classic_cool: masakra

Gość zdrowe dla dziecka
jest tez mieszanie wody z sokiem jablkowym pol na pol :) 2l wody i 2l soku dziennie :) wzmaga pokarm rowniez :) ja po pierwszym dziecku schudlam dopiero po 11 miesiacach, w ciazy przytylam 30 kg, pączki, lody po kilka sztuk dziennie, ciezko mi bylo schudnac, po porodzie zostalo 13kg do zrzucenia, 9 spadlo miesiac, rano na sniadanie jedna lub dwie kanapeczki z wolową szynką, na obiad gotowane piersi z kurczaka, indyka lub chuda wolowina, do tego ze 3 gotowane ziemniaki i jakas surowka, ostatni posilek o 16 i byla to kanpaka lub 2 gotowane jajka, 0 serow, smietan i roznych innych tlusciochow, po 2tyg juz bylo widac rewelacyjne rezultaty :) no ale calkiem nie spadlo :)

Gość zdrowe dla dziecka
dodam jeszcze ze jak bardzo chcialo mi sie jesc wieczorem to pilam duzego Kubusia na raz, zapelnial zoladek i do rana starczalo :)

Gość iwka 2345
dobrze akurat trafilam bo było niesamowicie gorąco i jesc sie nie chcialo,malo jadłam przewaznie pilam wode ale pozwolilam sobie na taką drastyczną diete bo nie karmilam piersią.praktycznie wogole pokarmu nie mialam w piersiach .MIalam odciagacz elektryczny po to zeby odciągnac nawet najmniejsze ilosci mleka, mąż mi kupil w aptece pas sciągający na brzuch!!a tak to niewiele jadlam przez dwa tygodnie po porodzie wogole nie jadlam!w ciązy się tak obżarłam ze juz pozniej nie moglam na zarcie patrzec!! juz 8 lat minelo i na slodycze patrzec nie mogę!!

iwka rozbawilas mnie tym obrzydzeniem do slodyczy tez bym tak chciala ja na razie mam obrzydzenie do indyczka z wodym ziemniaczkow z wody i marchwii

to moze dlatego tyle pije, bo mnie ta kawa wysusza dzieki za info

dodam ze jem wtedy kiedy mala mi daje cos ugotowac, tak wiec wlsnie jem po obiadu- pieprzony indyczek z wody plus fasolka szparagowa a po poludniu zjem drugie pol jak zasnie- kasze gryczana i marchew gotowana (brrr)

Gość mama Oliwki
ja jestem 3 msc po porodzie zaraz po porodzie wazylam 85 a teraz 75 wiec sporo mi zostalo przed ciaza wazylam 60