Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allaskaaaaa

okres a solarium -/

Polecane posty

Gość allaskaaaaa

mam pytanie, wiadomo z czym zwiazane i licze na szybka odp, tzn trzeci dzien okresu a solarium, isc czy nie? chodze raz w tyg. przewaznie w ten sam dzien, aze wypada to dzis kiedy mam trzeci dzien okresu to zastanawiam sie czy ryzykowac, wczoraj umieralam, ogolnie zawsze m podczas pierwszych dni slabo i bol nieziemski, dzis natomiast czuje sie nawet nawet...myslalam aby uzyc tampona i poprostu pojsc jak zwykle ale niewiem dlaczego sie troszke boje, nieraz chodzilam naolarium podczas tych dni, ale dzis mam watpliweosci w dodatku mam silne krawienie, nawet bardzo. moze lepiej poczekacdo jutra? co o tym sadzicie, wiem ze to trosze glupie pyt. i napewno juz bylo, ale oczekujeszybkiej odp. z gory dziekuje.

każda kobieta reaguje inaczej. nie powinno się, bo jest ryzyko krwotoku, ale mnie się nic nie działo

Gość allaskaaaaa
i przepraszam za bledy, moja klawiatura cos szwankuje i nie umiem sie z nia zgrac ;) kurcze sama niewiem...moze poczekac do jutra?

Gość blackcat
Poczekaj... Pomijając plamy na skórze itd może dojść np do krwotoku :o

Gość allaskaaaaa
no chyba poczekam, przeciez nic sie nie stanie to tylko jeden dzien i tylko solarium;) wogole cos dzis czuje sie nijako, tzn jakos takos niby dobrze a jednak jakos slabo. chyba dam sie przekonac aby jednak do jutra poczekac, jutro juz chyba nie powinnam miec watpliwosci, ale dzis cos mi spokoju nie daje:) niewiem czemu, chodzilam juz podczas okresu na solarium.