Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

czy mozna sie rozstac po kilku latach chodzenia?

Polecane posty

Gość betix

opiszcie jak to wygladalo i jakie byly powody by sie rozstac?

Gość 675redcxccc
Nie, nie można, to absolutnie wykluczone. :O

Gość zycie jest...
można ja po 4 latach bo już go nie kochałam zrozumiałam że w towarzystwie inych facetów czuję się lepiej nie żałuję,ciężko mi było podjąć taką decyzję

Gość Evangeline
Mysle ze nie mozna, nawet jak Cie gwalci, bije i zdradza:-O

Gość mnie sie udalo
mozna sie rozstac nawet po 20 latach malzenstwa - zaden problem

Gość uk girl
ja sie rozstalam po 3 latach zwiazku z czego ponad dwa mieszkalismy razem.Poznalam kogos innego i mozna powiedziec ze wymienilam starego na lepszy model

można ale ja żałuję cholernie, że zerwałam z NiM...:( mamy kontakt, spaliśmy ze sobą po zerwaniu choć miał już dziewczynę...myślałam,że nic do niego nie czuję a jednak,,,ja Go kocham:( zerwałam, bo wszystko mnie przerastało taki zakręt zyciowy:( staram się, aby go odzyskać, lecz nie wiem jak:(

Gość Mosznaaaaa
Oto powody: - 2 razy po pijaku mnie szarpał i popychał - na imprezie poszedł po piwo, nie wracał 20 min, po czym okazalo sie, ze na osobnosci rozmawial z wlasnie poznana kolezanka ( co jeszcze robili, nie wiem) - okazalo sie, ze ogląda fotki innych kobiet nago ( nawet mial fajniejsze wytlumaczenie niz faceci maja zazwyczaj, ale srednio wierze) - zawsze najwazniejsze byly jego problemy - w kryzysowej sytuacji to JA musialam miec sile, nigdy mnie nie wspieral, wrecz przeciwnie - dogryzal i spychal w dol gdy mialam problem - podczas klotnil rzucil komorka ( prawie we mnie trafil), walil piescia w sciane - nie pomagal mi, nawet gdy chora musialam tyrac przy remoncie, sama, bo on musial miec czas na swoje hobby - nie oddawal dlugow, przepuszczal kazda kase jaka zarobil, wiecznie od wszystkich pozyczal pieniadze - musialam go utrzymywac, pomimo, ze pracowal - nie umial nawet kupic mi prezentu na jakąkolwiek okazje - wybierala go jego mama :-o - fatalnie calowal - byl nieodpowiedzialny - chrapal - rozrzucal w moim pokoju swoje rzeczy