Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka z problemem

jak powiedzieć facetowi że mi się nie podoba?

Polecane posty

czy w ogóle o tym mówić? jak ładnie zakończyć znajomość? poznałam kogoś przez neta, fajny, ale wymiana zdjęć i ZONK - on chce już do mnie jechać!!! jestem przerażona, a nie umiem komuś robić przykrości. Co mi radzicie?

to jak jesteś przerażona i nie umiesz nikomu sprawiać przykrości to po co sie bawiłaś w netowe znajomości, w takim wypadki trzeba się liczyć że po obejrzeniu zdjęć netowego przyjaciela następuje bolesny ZONK. :o

Gość brzydula z ciebie
powiedz mu że nie jest w twoim typie i że tak by nic z tego nie wyszło to po co ma przyjeżdzać...prawda jest najważniejsza..po co masz kręcić i go zbywać a on tylko nadzieje sobie będzie robił

szukam w necie, bo jestem nieśmiała i jakoś nikogo nie mogę poznać. no tak, chyba mu powiem, że nie jest w moim typie... bo innego wyjścia nie widzę... :(

Gość brzydula z ciebie
to będzie najlepsze rozwiązanie moim zdaniem...ja bym tak zrobiła...po co zwodzić chłopaka i wciskać mu jakieś ściemy

Gość gdgdgd
a co w nim takiego, ze ci sie nie podoba? az tak odrazający?

Gość dsaasdasda
Spotkaj sie z nim i oddaj mu sie na pierwszwej randce i bedziesz miala go z glowy 🖐️

jest łysy, ma obleśną brodę i ogólnie sprawia wrażenie baaardzo zaniedbanego :( do tego na żadnym zdjęciu się nie uśmiecha... jak go zobaczyłam, to pierwsze o czym pomyślałam - tak musi wyglądać Śmierć...

Gość eklerekk
Gdyby facet napisal, ze dziewczyna przyslala zdjecia i jest gruba, to wszyscy by napisali, aby dal sobie spokoj. Jak dziewczynie nie spdoba sie facet i nie chce sie spotkac, to jest oczyeiscie pusta:O:O

Gość hsgdfjlsd
wyślij mu inne zdjęcie jakiejś paskudnej brzyduli i powiedz ze się pomyliłaś

Gość gdgdgd
tez nie cierpie facetow z brodą :o a nie mozesz po prostu go zablokowac albo cos? zerwac kontak bez tlumaczenia dlaczego

Gość ja bym powiedziala tak
sorry facet ale mnie sie nie podobasz...

Gość gdgdgd
moze lepiej niech nie pisze, ze jje sie nie podoba. napisz mu np., ze twoj byly chce do ciebie wrocic, czy tez, ze poznalas kogos innego kto blizej mieszka. wymysl cos. ewentualnie po prosty olej go, tez jakis sposob.

Gość mnaim09
jak powiedziec ? po prostu: "nie podobasz mi sie"

Gość upssss
wy jesteście pokopane, porypane jak można oceniać człowieka na podstawie zdjecia? do psychiatry idź i nie zatruwaj życia facetowi

On jest tak zaniedbany i zapuszczony (wysłał mi też zdjęcie jak miał na głowie kępkę sianowatych włosów, wyglądało to disgusting:O ) że nawet jako kumpla bym go nie chciała. Ja dbam o siebie i wymagam tego od moich znajomych, nie wspominając już o partnerze. Zresztą kumpli nie szukam, tylko partnera na całe życie. Na jednym zdjęciu ma tak brudne i zapuszczone okulary o grubych szkłach, że omal nie padłam jak to zobaczyłam. Jak można nie zwracać uwagi na czystość i estetykę nas samych i naszego otoczenia? Horror :O