Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syylwiaaa

CZY łATWO POWRóCIć Z CZARNEGO NA BLOND KOL. WłOSóW?

Polecane posty

Gość Syylwiaaa

jestem blondynką a chciałabym sobie przefarbować na brązowe lub czarne tylko sie boje że potem w razie czego nie będę mogla powrócić do swojego koloru. Czy ktoś z was ma wiedzę na ten temat?

Gość Heloł heloł
oj chyba nie łatwo z czarnego to ciężko powrócić do jakiegokolwiek koloru, wiem bo nosiłam kilka lat do obrzydzenia, więcej już na czarno się nie pofarbuję ;) co do brązu nie mam zdania, ja noszę brąz od dłuzszego czasu, ale słyszałam, że nawet z brązu na blond jest ciężko

Gość gorzka kate
z czarnego na blond to najgorsze co może być :o sama to perzechodziłam... pół roku, a ja nadal mam jakies rude pozostałości po czerni...

Gość olazpolaaa
jestem po kursie pewnej firmy i powiem ci ze jesli zajmie sie twoimi wlosami ktos z profesjonalna wiedza to wtedyjest ok i nie ma problemu:)

Jestem naturalna blondynka. W wieku 16 lat zaczelam farbowac wlosy na rudo, potem braz, kasztan, czarny... Potem jak zachcialo mi sie wrocic do blondu, zaczelam rozjasniac wlosy, ale gowno z tego wychodzilo, byly zniszczone jak nie wiem. W koncu pozwolilam im rosnac bez farbowania. Bylo kiepsko, jakies 15 cm odrostu blond i reszta az do pasa to wlosy zniszczone byly, jakies zrudziale. Wkurzylam sie, w wieku 22 lat obcielam wlosy na krotko, tak do brody. Wtedy juz byly to tylko moje odrosty, naturalny blond. Teraz po kilku latach mam dlugie swoje naturalne blond do pasa, juz myslalam o tym aby znowu farbowac na inny kolor, bo moj mi sie znudzil, ale jak sobie przypomne tamten koszmar, to konczy sie na mysleniu. :)

Gość Syylwiaaa
aha czyli rozumiem ze będę musiała wracać do własnego koloru stopniowo. jedna wizyta w salonie to za mało. może najpierw kupie perukę i po prostu po przymierzam czy mi ładnie w ty kolorze. :)

Gość gorzka kate
a ja Ci powiem, że czesto profesjonaliście odmawiaja takiego zabiegu, a zwykly fryzjer jesli się zgodzi to może zrobic prawdziwy koszmar na głowie

Gość Syylwiaaa
czyli w najlepszej sytuacji są dziewczyny które mają krótkie włosy bo one szybko mogą je ponownie ściąć. A tak mi sie marzył ciemny kolor .