Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Anioła głos.

Polecane posty

Potwierdzone: Jeśłi facet mówi że jestes Aniołem, jest zakochany. Ze masz anielskie oczy, włosy, głos, cokolwiek. Fenomen polega na tym żeby obok jędrnych cycków zobaczył w tobie ogromne pokłady niewinności i naiwności oraz gotowości do poświęceń i zbawiania świata. Te cechy wraz z seksownym ciałem to mieszanka wybuchowa, będzie twój! Czyli co..? jak najbardziej na miejscu trzepotanie rzęsami że niby nic nic nie rozumiem, niewinna mina, duże niecnierozumiejące oczęta,spuszczanie wzroku i tajemniczy uśmieszek. I już, no, cała tajemnica.

Gość EmmKAKOS
Aniołku - gdyby to było takie proste zostać dziumdzią i zapomnieć o byciu Zosiąsamosią skoro całe życie się nią było........

Dajcie im to czego pragną: czystość. W sensie że mają w was ja zobaczyć, czystą czystosć i niewinność. Nawet jak miałąś 50 ciu facetów, zamrugaj rzęsami i powiedz że bardzo kochałaś i nie wiesz jak to się stało że ni ejesteście razem... Powiedz mu że budzi w tobie coś innego niż pozostali. I powiedz że tego nie rozumiesz. Ze coś ci się dzieje w głowie jak go widzisz , i między udami, ale nie wiesz co to jest i nie mozęsz sobie z tym poradzić. Każdy się spoci po takiej jeździe, gwarantuję.

Gość NIE OGLADALAM ROZMOW
:D

Gość Zieeeewam
💤:o

Gość EmmKAKOS
Aniołku> próbowałam i g..... są faceci troszę bardziej skąplikowani na których takie trele morele nie działają a ty Zieeewam> dobranoc, już po 19 dzieci powinny spać już

Gość racja retro
na mego podziałało

Gość A jak ktoraś
nie chce zadowolić się takim prostym w obsłudze facetem to co?:o

Gość
Poza tym, o ile mi wiadomo, anioły są bezpłciowe :P Więc nie wiem, czy to aż taki komplement :D

Gość EmmKAKOS
albo źle zastosowana technika albo facet już ją znał - stary koń z niego był dajcie inną receptę

Gość eeeeee co mi po facecie
który poleci na takie infantylne zachowanie?

to nie je infantylne. Ich kręci pieprzenie czegos czystego. Brudzenie czystego. Przejrzyjta topiki, ludzie. jak w jednej kobiecie łączy się sacrum i profanum to oni mają orgazm natychmiastowy. Z lekka obrzydliwe jak dl a mnie ale realia takie są.

Gość eeeeee co mi po facecie
wolę twardsze sztuki.:classic_cool:

Zaden nie poleci na zwykłą ladacznicę I na świętoszkę też nie. Musi być ten mix.

Gość
Pitolenie. Chłopcy całe życie porównują swoje pindole. W podstawówkach w dosłownym tego słowa znaczeniu, później już tylko w metaforycznym. Moja-laska-była-dziewica-a-twoja-nie, oznacza "mam większego pindola od ciebie". To samo co zarabiać więcej, być silniejszym czysto fizycznie etc.

Apostoł:) łehehehehheheheheh ktos mnie dziś rozsmieszył... coś takiego...