Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

czy to prawda że bez miłosci można zwariować?

Polecane posty

Gość Ewenement popularny
Wystarczy kochac samego siebie :)

Gość marysiaaaaa z kielc
nie mozna z braku miłości,ale z braku seksu mozna:O😭

Gość marysiaaaaa z kielc
komu to mówisz:O

Gość Ju...
Dokładnie, raczej z miłości.

Gość marysiaaaaa z kielc
z seksu

Gość EmmKAKOS
Retro Ja właśnie waruje!!!!!!!!!!!

Emm Kakos ale z czego? z miłosci? bez miłosci? z seksu? bez seksu... Bo się ZGUBłAM.

Gość eksa
z wyrzutów sumienia. Raniłam gdy byliśmy razem, a mimo to go pokochałam, a on mnie już nie chce. postępuje irracjonalnie, walcząc o niego!

Gość EmmKAKOS
Retro> Wariuje bo pokochałam a on nie i teraz znikł z mojego życia i nie wiem gdzie jest.... seks nie jest problemem - seks jest na wyciągnięcie ręki wystarczy telefon lub wibrator jako namiastka warjuje bo nie mam bliskości, nie ma z kim zasypiać - kot już nie wystarczy, nie mam z kim planować przyszłości wariuje bo myśle jak odzyskać, co by było gdyby, wariuje bo się obwiniam że znikł....

eee, to masz kogoś... Ja si e bardziej pytam czy można zwariować z PUSTKI. jak nawet nie ma się w kim podkochać.

Gość EmmKAKOS
Retro> możemy sie zamienić - ja już chce wrócić do stanu pustki gdzie byłam tylko ja i moja praca

Gość eksa
EmmKAKOS , ja TEż TAK CHCę :p zanim nie Go nie poznałam, mówiłam że dobrze mi samej, że praca jest number 1, a teraz tak mi go brak :(

Gość EmmKAKOS
eksa> tylko ja to zrobić? gdyby teraz się pojawił i powiedział pakuj się jedziesz ze mną do papuii nowej gwineii to ja jak wariatka nawet bym się nie spytała na jak długo? dziwne jest że tak można się przywiązać do drugiej osoby, już rozumiem dlaczego po wielu latach udanego małżeństwa jak jedno odchodzi z tego świata to drugie tez niebawem umiera, a jak małżeństwo było be lub drugie ma jeszcze inne cele w życiu to żyje długie lata jeszcze

Gość eksa
strasznie to boli :( i potrafi z każdym dniem mocniej. Już wiele głupstw popełniłam walcząc o niego, ośmieszyłam się niejeden raz. Też to zauważyłam z małżeństwami, choć znam jeden wyjątek.

Gość prowizorka
No niektorym brak milosci i seksu moze rzucic sie na mozg. przykladem jest moja kolezanka z kursu, ktora ma 31 lat, nie ma faceta i tylko jak widzi jakiegos faceta np na ulicy czy na korytarzu to od razu: "patrz jakie ciasto, takiego to jakbym dopadla...., albo ale men, co za bicepsy...i takie podobne. i tak w kolko tylko gada o takich rzeczach. niby sie smieje, ale dla mnie to jej na mozg troche padlo.

Gość EmmKAKOS
eksa> gdybyś wiedziałą jak ja się wygłupiłam - aż uciekł ode mnie za granicę a i tak wystarczyły 2 tygodnie bym się dowiedziała gdzie jest - powinnam w kontrwywiadzie pracować - wyobrażasz jak się wściekł???? już postanowiłam go nie dręczyć, ale wcale nie jest mi lepiej, choć mam nadzieje że jemu tak

Gość EmmKAKOS
a co cię tak Retro przeraziło????

Gość kupamienci