Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluskaa

pomocy.Wejdzcie prosze.

Polecane posty

Gość aluskaa

hej.Mam nadzieje ze mi pomozecie. Mianowicie chodzi o wage. Mam 16 lat 172 cm wzrostu i 68 kg. Co o tym sadzicie? BMI okolo 22.

Gość aluskaa
dzieki ale prosze mowcie szczerze.

Gość jesteś AKURAT

Gość takie
jest bardzo dobrze, też bym tak chciała, moje BMI 30

Gość długa rzęsa
o kurde ja tez tak mam

Gość długa rzęsa
ja mam174 i 67;i sadze ze jestem normalna

Gość aluskaa
i przyznam ze nie mam sily sie odchudzac, nie ukrywam lubie dobrze zjesc i co tu duzo gadac. Sadze ze jestem otwarta mam wielu przyjaciol ale nie sadze zeby ktos kiedykolwiek zwrocil na mnie uwage.Mozecie sobie pomyslec ze to jakies wymysly glupiej nastolatki,ale mam duzo tluszczu na brzuchu i na udach:( czy jest tu jakis chlopak (mezczyzna) ktory mysli ze taka dziewczyna jak moze byc atrakcyjna?

Gość takie
Chłopaki już nie patrzą na wieszaki ale na dziewczyny które mają czym oddychać i na czym usiąść więc nie martw się bo ty masz wszystko na swoim miejscu tylko nie trafił się jeszcze ten twój - myśl pozytywnie. Nie jedna zazdrości ci figury tylko przez zazdrość nie powie

Gość liliana22
no wlansie dziewczyny, powiedzcie mi jak mam oliczyc to BMI? ja mam 155cm i 52 kg wagi.

Gość aluskaa
ja poszlam na latwizne;D wpisujesz w wyszukiwarke bmi i pokazuja Ci sie stronki:)

Gość schudnij trochę
ja ważyłam max 62 przy 170 wzrostu i wyglądałam grubo, niestety nie szło mi w biust tylko w tyłek. Faceci jakoś nie byli zachwyceni. A BMI to ściema.

Gość takie
W przypadku nierówno rozkładającego się tłuszczyku najlepszym sposobem są ćwiczenia a nie dieta, w czasie stosowania diety piersi chudną najszybciej

Gość aluskaa
hej!:)zrobilam wczoraj i dzis 100 brzuszkow, 250 przysiadow 100 skokow;] i nie do konca jestem z siebie dumna bo byla pyszna salatka. Makaron+ogorki+jajka+kukurydza+majonez na polowe ze smietana. Ale po 18 nie jem i slodyczy tez nie jem.Myslicie ze jak bede tak codziennie cwiczyc i nie jest slodyczy ale obiad sniadanie kolacja i miedzy czasie cos do przegryzienia ale oczywiscie bez smazonego i bez bialego pieczywa (zastepuje je ciemnym)to schudne? albo chociaz zostane prz swojej wadze? Mam pytanko do Was paluszki sa bardzo tuczace?Lubie kazdy ich rodzaj(ulubione solone) najchetniej jadlabym paczke na dzien.

Gość Viky
mam dokladnie taka sama wage i taki sam wzrost jak Ty... i tez czuje sie grubo! albo jestem za bardzo drazliwa na ten temat ale wydaje mi sie ze moje uda sa wielkie!! jakies 3 lata temu wazyłam 72 kg. wkurzyłam sie i wzielam sie za siebie.. schudlam 4 kg i tak mam do dzisiaj.. chciałabym zrzucic jeszcze z 5 kg.. jak narazie nie jem slodyczy i kolacja najpozniej o 18.. czekam az zrobi sie cieplej zeby wskoczyc na rowerek, poskakac na skakance, pobiegac, pograc w siatkowke.. A co do paluszków - są to tzw. puste kalorie, nie najesz sie nimi a swoją wartosc kaloryczną mają.. wiec nie polecam.. a po drugie zawierają sól, ktora zatrzymuje wodę w organizmie, przez co trudniej zrzucic kg.

Gość To jest dobra waga
To jest dobra waga.Ty masz 16 lat,nie odchudzaj sie,bo nie masz powodu do odchudzania.Jest ok