Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatka.......

robię to a potem się wstydzę

Polecane posty

Gość wariatka.......

Mam śliczną cipkę i czasami ktoś mnie tak nakręci, że pokazuję ją w kamerce...jestem mężatką a kręcą mnie takie zabawy...potem mam oczywiście okropne wyrzuty sumienia...ale jest to ekscytujące tak pokazać innemu facetowi i patrzeć jak się podnieca...ech

Gość ANALizator
chętnie pokaże jak sie zabawiam, w zamian za widok twojej cipki , moze zrobimy to teraz??

Gość aft3f3f
podaj nazwe czata i swoj nick

Gość ANALizator
jezeli na prawdę masz łądną cipkę to sie jej nie wstydz, pokaż mi a zparowadze cie na kraj rozkoszy....

Gość wariatka.......
no proszę... spodziewałam się batów a tu tymczasem oferty... ech czasami mam takie napady...nie robię tego zawodowo :) któraś się do czegoś takiego też przyzna?

Gość ANALizator
pewnie nie, robią to ale żyja w hipokryzji, ja tez lubie sie obnażać, powiedz czego używasz przy zabawie swoją cipką, opisz

Gość wariatka.......
właśnie niczego...tylko paluszka...i musi być między mną a tą drugą osobą jakaś nić sympatii...więc:) wybacz, ale tak szybko nie skorzystam z oferty, chociaż wydajesz się być miłym. nienawidzę hipokryzji...jest obleśną wadą człowieczeństwa...tak samo jak i moje zabawy :( ale przynajmniej jestem szczera pipka :) może jednak dołączą do nas kobietki, które też czasami ulegają i są pod kontrolą wirtualnego faceta?

a do czego nam kobitki?? jak jesteś teraz sama, to moze na priva, rozpale cie i jakoś sie potoczy nie bój sie że tu ktoś cie potępi to forum dla kobiet, dlatego tyle zlateje sie tu samców :) piątkowy wieczór, zabaw sie

wypuszczam nić sympatii, złap ją tylko i mocno pociągnij, tak zebym był blisko. napisz co lubisz, zeby było łatwiej rozpalić twój ogród pożądania.....

Gość wariatka.......
oj :) ja poruszyłam ten temat z ciekawości... jestem dziwologiem czy też nie? jakiś pojedynczy przypadek czy nie? hmmm nie mogę dziś:(

Gość wariatka.......
Ale nić sympatii chwytam...:)

super, nie jesteś dziwolągiem, wy kobiety macie przecież znacznie wiekszy pociąg do tych spraw, a jeżlei do tego macie piękne cipki to nie pozostaje nic innego jak pieścić je, nawet wirtualnie, chętnie powącham jak pachniesz i zobaczę twoje soczki, nie mówiąc już o wariującym paluszku , juz ją widze i czuje - prawie. hehe a co cie dziś powstrzymuje??

Gość wariatka.......
a trudne dni i obecność męża...raczej o tej porze to jest nierealne. ale...my mamy większy pociąg? to chyba ciekawość ...jakaś podnieta...nowe doświadczenie...sama nie wiem...

a kiedy nadejdą lepsze dni, daj znać, zapukam i popukam, lubie patrzeć jak kobieta bawi sie swoim ciałem....

Gość wariatka.......
nieee :) :) :) ja to ja.... muszę na troszkę wiać....wrócę tu jeszcze...

mam nadzieje, liczę na to ze podzilsz sie ze mną opisem swojej cipki a moze razem obejrzymy jakiś filmik??

Gość wariatka.......
:) zobaczymyyy:)

Przyznaje sie ze dosyc niedawno cos takiego urzadzilam ;) ale to bylo tylko raz,wyjatek sie zdarzyl,byl wieczor ja akurat niezbyt mialam ochote gdzies wychodzic,tak wiec nalalam sobie drinka i weszlam na czat erotyczny z kuszacym nickiem,no i po kilkunastu minutach dopadl mnie taki jeden ;) tak mnie rozkrecil wirtualnie ze uhh ;) mokra sie zrobilam ,on pisal co by ze mna robil...fajnie pisal,podobalo mi sie bardzo,dokladnie tak jak lubie,trafial w samo sedno,no i potem sama zaproponowalam ten pomysl ;) ciekawe doswiadczenie,taka niewinna rozkosz ;)

Gość do dupeczki
jaki to czat?

Gość grumbasss
a czy twoja buzia jest tak samo ladna jak twoja psita czy tylko psita ?

Gość wariatka.......
buzia? to już chyba sprawa gustu...uroda greczynki...ot taka sobie przeciętna :) ale psita ładniejsza :)

Gość brudek
do dupeczki: pogadamy na gg?