Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhhhhh cierpiaca

Dziewczyny WIELKA PROSBA DO WAS!

Polecane posty

Gość ahhhhhhh cierpiaca

jutroi musze sobie kupic cos do mycia buzki.... heh "buzki" ja bym nazwala ją raczej "morda" bo niestety mam tradzik:( i co do mycia jej... musi byc cos delikatnego... sa ropne wykwity, ale i przebarwieina po starych kroskach:/ uzywalam lirene jhedwabisty zel do mycia buzi, jest ok, odswieza... o zgrozo, kupilam tez sobie garnier czysta skora... i załuje, matko.. cos okropnego. nie do mojej cery. teraz chcialabym cos nowego, ale cos moze delikatnego i zeby do cery tradzikowej w miare tani..

Gość dlaczego garnier
taki zły?

Gość kup sobie
garniera, ale zielony żel, taki w tubce. i na noc smaruj się jakimś tłustym kremem, takim zwykłym, nivea zwykła może być albo oliwkowy ziaji

Kiedyś używałam Clean & Clear taki pomarańczowy żel do mycia twarzy ... w sumie mialam tysiące takich kosmetyków chociaż trądziku nie miałam ... ale moja koleżanka kiedyś wymyła twarz tym wlasnie zelem ( ona miala straszne problemy z trądzikiem) i stwierdzila ze jest super, więc jej go dałam ... uzywala i mysle ze troszke się poprawilo. ale ona stosowala tez jakies kremy i maseczki od dermatologa .. i ten zel raczej nie jest do skóry wrazliwej

Gość ahhhh cierpiaca
własciwie chyba nie jestem przekonana do ziajki, mam krem nawilzajacy... i sredni. trudno dogodzic mojej skorze:/

Gość 21_lat
polecam boniderm, tylko w aptece albo kostke seba med

moja wspólokatorka ma trądzik i używa do mycia twarzy któregoś żelu sorayi - może i Ty sprobujesz...