Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ricky81

Ona mnie nie kocha, nie lubi i nie szanuje...

Polecane posty

Jestem w zwiazku z kobieta, ktora kocham nad zycie od ponad 2 lat. Znamy sie razem okolo 5 lat. Wyjechalismy razem za granice i wynajelismy mieszkanie, stalismy sie para (2 lata i 4 miesiace). Od 2 lat mieszkamy we wspolnym mieszkaniu. Wszystko bylo git przez pierwszy rok. Potem zaczely sie problemy... Wiem ze ona mnie nie kocha. Jest ze mna bo: ugotuje jej obiad, posprzatam, wstane zeby zawisc dupsko do pracy na 7ma gdy ja mam na 15sta, ma z kim pojechac na wakcje gdzyz lubi podroze, to jest na jej reke Twierdzi ze jestem owiniety w okol placa, spelaniam kazde jej zachcianki, jestem dla niej dobry bo nie zdradzam i nie bije. Teraz kwestia sprawy lozkowej... Otoz ona twierdzi ze jestem kiepski bo: zawsze jest tak samo, nudno. Moje zdanie: Jest tak samo bo od poltora roku czuje ze cos jest nie tak, za kazdym razem gdy prubuje sie zblizyc mnie odrzuca, nigdy nie daje nic od siebie(sex oralny dala mi chyba 5 razy w czasie naszego zwiaku), zawsze obiecuje a potem robi wymowki ze jest zmeczona. Mowi ze ja sledze - mejle, telefony(mam powod,utrzymuje kontakt ze swoimi 2 bylymi facetami z Polski) Nie pomyslala nigdy ze fajnie byloby cos dac w zamian niz tylko lezec jak kloda, kiedy ja doprowadze. Nigdy mnie nie piescila zawsze inicjatywa musiala byc po mojej stronie, ale ja tez oprocz tego ze dojde do orgazmu chce by ona miala przyjemnosc . To tyle o intymnych Ona chyba jest anty-monogamiczna, wszystko szybko ja nudzi - miejsca ludzie. Nie ma zajomych, z rodzina zyje na pienu. Jest ze mna bo boi sie ze straci mieszkanie w ktorym mieszkamy i nasze koty (jeden jest moj a jeden jej), zostanie na strosc sama i ze mimo wsztstko jak twierdzi straci dobrego faceta.. co robic?

Gość nad czym ty sie zastanawiasZ
rzuć ją!!!!!!!!!

Gość kj/lkjnl
pff spoko jest dymaj ja a w miedzyczasie znajdz se inna panne, ta suka pewnie jest wodnikiem.

Gość a moze ona tak okazuje uczucia

Gość fajna jest
tez bym taka chcial. daje dupy i nie marudzi. Tylko nie rob glupot i niew szukaj nic na boku, a jak ona szuka to jej na to pozwol, jak sie jej z toba nudzi to potrzebuje innych rozrywek, znudzi sie innymi to zajmie sie tobą :)

Potrzeba jej lomotu dobrego. Ja za dobry jestem i to sie obrocilo przeciw mne

Chcialbys babe co by lezala jak kolda i czekala az w nia wsuniesz penisa i doprowadzil? Bo ja nie chce przyjemnosci w zamian...

jak wam zaraz dam ze wodnik to suka:( .....a ja bym chciala takieog faceta...ehh glupia jest i tyle...zobaczysz onakiedys doceni..ale moze ty zmadrzejesz i bediz ejuz zapozno..tak mysle! caluje w serduszko :* buzka 🖐️