Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta twoja panienka

NAJWIEKSZE swinstwo jakie komus zrobiliscie...

Polecane posty

Gość ta twoja panienka

czy skrzywdziliscie kogos?zalujecie?anonimowo mozemy sie wygadac...

Gość ja się spijam
Nidgy nie zrobiłam nikomu świństwa. to nie moja natura. mnie zrobiono,i owszem

Gość nie wiem czy to swinstwo..
ale w jakims sensie poderwalam chlopaka ktory podobal sie mojej kolezance. zrobilam tak bo jej nie lubialam bo mnie denerwowala i ciagle chciala dac mi do zrozumienia, ze ona jest lepsza. jakos kiedys w pubie ona przypadkiem wygadala sie, ze podobal sie jej jeden z facetow w pubie i ja nawet nie myslalac podeszlam do niego i go zaczepilam. dzis jestesmy z malzenstwem a z nia juz od dawna nie gadam.

Gość ta twoja panienka
zaczne...mialam chlopaka-na poczatku sadzilam ze cos do niego czuje-mylilam sie. z kolei on swiata poza mna nie widzial-zrobilby dla mnie wszystko byl jak aniol a nie czlowiek.traktowalam go jak smiecia-wyzwiska obelgi liczylo sie tylko to co ja chce i zawsze bylo tak jak ja chce.czulam ze go nie kocham lecz nadal bylam w tym zwiazku.wyjechalismy razem za granice spodobalo mi sie wygodne zycie on dobrze zarabial a ja z tego korzystalam mimo ze tez pracowalam...po 2 latach zakochalam sie...zostawilam go bez slowa wyjasnienia...byl nawet sklonny mi wybaczyc...a potem dopadlo mnie...dlugo nie moglam sobie poradzic z sama soba...nigdy sobie nie wybacze ale jest 1 jasna strona tej sytuacji-ulozyl sobie zycie i jest szczesliwy z kims kto na niego zasluguje-nie tak jak ja-ja go niszczylam

moja była "przyjaciółka" zadręczała mnie i wysyłała smsy z informacją, że tak się może zemścić. Za jakieś wyimaginowane gówno, że niby jest z moim chłopakiem w ciązy a ja im stoje na drodze do szczęścia. To było kilka lat temu ale okoliczności i czas sam mi dał mi możliowść na zemstę i uważam, że to co zroiłam byłoby świństwem wobec każdej innej osoby ale akurat robiąc to jej miałam ubaw po szyję:)