Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lina_Malina22

Jak duży brzuszek jest w ok.15 t.c.?

Polecane posty

Bo mam ślub 20 czerwca, sukienka kupiona już w marcu , rozmiar 38 ale jest trochę luźna i sznurowana z tyłu oraz zapinana na zamek błyskawiczny. Martwię się, że mogę w nią nie wejść. Na razie nie przytyłam a to mój 7 tydzień się rozpoczyna. Ważę w tej chwili 56 kg i mam 170 cm wzrostu. Jak myślicie wejdę w nią???

Gość MAŁY JAKBYS MIALA GAZY

Gość ja w 15 tyg mam pokazny
poza tym jestem i zawsze bylam bardzo szczupla

Jak jest sznurowana, to raczej dasz rade, nie patrzyłam na link, ja jestem w 17 tc i mam dosc spory, ale juz przed ciazą miałam okragłe kształty brzuszka, taki typ urody hihi :). Mysle ze skoro jestes tak szczupła i masz silne miesnie brzucha to spokojnie, zmiescisz sie na pewno.

Spojrzałam na link, dziewczyno spoko, dasz rade, na pewno bedziesz sie miescic. Te marszczenia z przodu jeszcze zatuszuja dodatkowo. :) Gratki dla przyszłej mamy tak wogóle witaj w klubie i dbaj o siebie :) 🌻

Koleżanka jest prawie w 5 miesiącu a nie widać nic w ogóle. I wcale szupła za bardzo nie była. Teraz za to schudła ale mówi że nie wymiotuje. Więc to chyba zalezy od kobiety

Gość taka która ma dziecko
ja w piątym miesiącu prawie wcale nie miałam brzuszka, w szóstym zaczęło byc trochę widać. nie martw się. a wcale nie byłam jakaś super szczupła wczesniej

sukienke ogladalam, fajna, a czy sie zmiescisz? pewnei tak skoro w 7tc nic ci nie przybylo, tylko pytanie czy bedziesz sie dobzre czula zasznurowana :D:D ja od ok 7 tyg rzygalam jak kot i chodzilam w porozpinanych ciuchac nie z powodu brzuszka ale z pwoodu ucisku na zoladek :/ a w 4/5 mcu to jzu nosilam ciazowki, brzuch mi nie tyle urosl ile sie rozklekotal pzrzez te luzne ciuchy i potem jak maialm cos obcislego zalozyc to mnie wszystko uwieralo i sie zle czulam :) w 4 mcu mialam o jakies 10 cm wiecej w brzuchu niz pzred ciaza