Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwekkkk

przeraziłem sie widząć pijaną moja kobiete

Polecane posty

Gość sylwekkkk
myalia e to prowokacja??

Gość heeeehe
jak najbardziej.:classic_cool:

Gość sylwekkkk
to jestes wbłedzie wiem ze to takie przerazajace i absurdalne że az wyg;ada na prowokacje ale naprawde mam taki problem

Gość heeeehe
no to pozostaje ci ją pilnowac na imprezach gdzie leje sie alkohol.:classic_cool:

Gość sylwekkkk
to bylo przerazajace co ona wczoraj wyprawiala. najpierw polknela sperme a potem jeszcze zaczela krzyczec zebym jej nasral do mordy bo ma taki kaprys. niewiele sie zastanawiajac zdjalem majtki i nasralem jej do ryja, ale jestem w szoku. ona nigdy by sie na to nie zgodzila po trzezwemu.

Gość heeeehe
no i co jeszcze wymyślisz fascynującego?:p

Gość sylwekkkk
to nie sa wymysly. nasralem jej do mordy i troche obsralem jej policzki ale jej to nie przeszkadzalo i poszla tak spac. gowno jej zaschlo na twarzy a ona rano mnie sie pyta czym sie tak ubrudzila. ja jej powiedzialem, ze lodami bambino poniewaz nie chcialem jej sprawic przykrosci

są dwie opcje - jednak, że wszystko się dziewczynie pomieszało i biedaczka myślala tylko o Tobie, że nie może tego zrobić z kimś innym inna, że zdarzyły jej się takie akcje i to nie raz, zwłaszcza że jak sama przyznaje często zalewa się do nieprzytomności tak na marginesie, wygląda na to, że Twoja dziewczyna ma malutki problem z piciem

Gość hahheehehahaaaaa
o ale patrzecie że taka pijana a jednak wciaz o tym myslała ze ma chłopaka i nie może robić nic głupiego:P

Gość hahheehehahaaaaa
"powiedziala że chyba sie wszystko wyjasniło.Jak ja poznałem nie była dziewica nie miała blony dziewiczej ale stwierdzila że nie iwe jak to si estalo bo nie pamieta byz kims spała.Mowiła że sama sie nad tym zastanawia i ginekolog powiedziala ze moze od tapmponow teraz powiedziala z uśmiechem że moze tez nie pamieta" :D:D:D:D:DO kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa musze przyznac że poczucie humoru to ona ma:) Nie przejmuj się tak na serio widac że chciała cię wkurzyć bo widziała że jej nie ufasz!!Nawet taka pijaniutka pamietała że ma chłopaka wiec chyba niejest tak zle:)

Dupeczko, właśnie nie pozostawilaś bez komentarza :) Co nie zmienia faktu, że pozytywnie. Fajnie coś przeczytać pośród przepływu świeżej(bądź nie) spermy.

a tam, chodziło mi o kafeterię, wiadoma sprawa ;] do przeczytania :]

ona nie ma problemow z alokoholem bo pije tylko na imprezach ale ma bardzo slabą głowe i nie wiele jej trzeba.

moj chlopak na przyklad zabranial mi pic, bo po alkoholu nie mogl mnie nawet dotknac bo po pierwsze: jak jestem bardzo pijana to klade sie spac i nie mam sily na seks, po drugie: mam wlaczony \"hamulec\", jak jestem pijana to nie wskakuje nikomu do lozka, zeby na nastepny dzien nie zalowac, dziala nawet po duzej dawce alkoholu u mnie, ale wiadomo kazdy jest inny

Gość mi tam szkoda sylwka
a moze ona podswiadomie wiedziala ze kocha sie z tobą i to była z jej strony tylko taka gra??

Dupeczko, wykasowanie potwierdza, ze jestes czyims alter, ale moje typy odpadaja, bo myslalem, zes HP, albo Gorrraca po latach (choc zbyt pruderyjne i wywazone byly Twoje odpowiedzi jak na Gorrraca i tak;) ) Gryzie mnie, nicto, sam sie ide ugryzc, branoc ;]

Gość anj hfu
chlopie masz problem, to proste ze po alkoholu ona daje dupy komu popadnie a ty nawet o tym nie wiesz, najlepiej odtad kochaj sie z nia w prezerwatywie, idz sie przebadaj, jak ci taka laska odpowiada to luz, ale jakbym ja byla na twoim miejscu to bym ja z mijsca rzucila (tzn jakbym miala raczej takiego faceta) poza tym jesli ona ci tak odpowiada ze smiechem ze nie pamieta ze mozliwe itd to cie po prostu nie szanuje, dziwke masz i tyle

Gość kasiiiaaaaa-p
przesadzacie odpowiada smiechem bo chce go wkurzyć żejej nie ufa pewnie chce go podenerwowac bo sie wkurzyła Przeciez zrobiła to znim to normalne po alkoholu ze cżłowiek jest bardziej otwarty i mu sie chce seksu z tego powodu ma ja rzucać?Vo ty pierdolisz??????????

Gość pozatym mówiłaa
przecież"nie moge bo mam chłopaka":D