Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczej nieszczęśliwa

mam 17 lat i nie miałam jeszcze chłopaka

Polecane posty

ach Purity, a jakie to poglądy? ja podobno jestem najbardziej inna na świecie moze mi powiesz, na czym polega Twoja inność?

co się przejmujesz, ja niedługo skończę 20 a tez nigdy nie miałam chłopaka a brzydka tez nie jestem. mi samej jest po prostu dobrze. lubię przyciągać ich spojrzenia, ubierać się wyzywająco na imprezy, obcasy i uwielbiam patrzec im się w oczy mijając sie z jakimś facetem idąc chodnikiem albo jak przechodzę przez przejscie, zerkam tajemniczo kierowcom w oczy. i to u siebie lubie, wzbudzć u nich pożądanie a na koniec nic nie dać:D

Gość kasik483
No niby mam te 16 lat, w sumie na chlopaka mam jeszcze czas, teraz bardziej mnie interesuje nauka itp :) Ale tez zaczynam miec dola, ze kuzynka, z ktora mieszkam razem, ma , np. wieksze piersi, przefarbowuje sie caly czas na blond wlosy i nadgania gadaniem ciagle ma jakiegos domatora. Ja tak z boku patrze i zaczynam chyba sie kompleksow nabawiac.. Jestem brunetka, mam srednie piersii jestem o wiele bardziej niesmiala, a tu i tak.. tak dziwnie, na pewno wiecie o co chodzi. Zeby nie kuzynka, raczej bym sie tym nie przejmowala, ze nikogo nie mam, ale teraz to chyba czuje sie jakbym odbiegala od swiata i popadam w lekka zazdrosc, kurcze, nie lubie tego uczucia :/

Gość Kazimierz IV Jagiellończyk
Witam was :) mam 16 lat i jestem w podobnej sytuacji co wy-nigdy nie miałem dziewczyny itp.Ostatnio próbowałem na siłę znaleźć dziewczynę i nic z tego nie wyszło także chyba lepiej poczekać i nie przejmować się otoczeniem i nie kierować się zasadą "wszyscy kogoś mają to ja też muszę mieć". Pozdrawiam

Gość loklkkpopkpok
Autorko..spokojnie :) Na każdego przyjdzie pora :) Ja miałam 19 lat kiedy pierwszy raz miałam chłopaka...co prawda wczesniej troszke romansowałam z kilkoma ale nigdy nic powaznego z tego nie wychodziło...no i z tym byłam 2 lata...rozstalismy sie a teraz jestem z drugim :P nie jest dzieciakiem wiec uwazam ze warto poczekać i poszanować sie conajmniej do 20stki a potem znaleść starszego dojżałego. NIE DZIECIAKA !! (mój ex taki był, moze dlatego ze był tylko rok starszy i miał w głowie zabawe zamiast poważnego związku) takze luzik...wylooozuj i czekaj na swoja kolej :)

Gość 1q2w3e
Też mam 17 lat i nigdy nie miałam chłopaka i nie mam pojęcia co jest tego przyczyną.Czasem sie tym dołuję,ale pocieszam się i mówię sobie,że po prostu nie natrafiłąm na odpowiedniego kolesia. Mój tata się dziwi,że mam prawie 18 lat i nigdy nie byłam na randce.

Gość dfdrfs
A ty 'sosssssss' skąd jesteś?

Jeszcze młoda jesteś. Martwić to się będziesz po 25-tce.

Gość Ziom z Problemem
Ja mam prawie 18 na karku i miałem kilka dziewczyn, ale z żadną nie pobyłem dłużej niż miesiąc. Jedną po tygodniu zobaczyłem jak całowała się z innym, druga po pierwszym pocałunku stwierdziła, że jej rodzina uważa mnie za idiotę bez perspektyw, chociaż może nie wiedzieli, że uczę się w Technikum Informatycznym. Ale nie jestem ani brzydki, ani ładny. Chodziłem z dziewczyną od 3 tygodni, byłem zakochany po uszy, a ona nagle wyjeżdża mi z tematem, że nie zapewnię jej godziwego życia na odpowiednim poziomie i rzuciła mnie "jak szmatę na podłogę". Miałem takiego doła, że schudłem 5 kg w 2 tygodnie. Jadłem tylko dlatego, że moja staruszka siłą wpychała mi jedzenie do ust. Mam wiele przyjaciółek, ale nie chcę z żadną być, bo boję się że jeżeli w związku coś się popsuje, to stracę ją i jako dziewczynę, i jako przyjaciółkę. I trudno mi teraz znaleźć dziewczynę, bo nawet kiedy jakąś poznam, to boję się od razu zaangażować, żeby się nie rozczarować... A kiedy ja ostrożnie badam "nawierzchnię", ona myśli że nie jestem zainteresowany i kontakt się urywa.

Gość Ziom z Problemem
proszę pomóżcie mi, poradźcie, co mam zrobić??

prawda jest brutalna... dopiero jak traktujesz dziewczyne chamsko to dopiero wtedy zwraca na ciebie uwage...wiec nie nalezy za nimi ganiac. jesli bedzie jej naa tobie zalezalo to sama przyjdzie... ludzie luba wyzwania chca miec to czego nie moga... Gdy przejechalem sie na ostatniej dziewczynie zrobilem dokladnie to co opisalem wyzej i wiecie co?? pozniej sama kolo mnie skakala:D i gatki typu "byc soba" mozecie se darowac... im lepszymi aktorami jestesmy tym lepiej sie nam powodzi w zyciu.

prawda jest brutalna... dopiero jak traktujesz dziewczyne chamsko to dopiero wtedy zwraca na ciebie uwage...wiec nie nalezy za nimi ganiac. jesli bedzie jej naa tobie zalezalo to sama przyjdzie... ludzie luba wyzwania chca miec to czego nie moga... Gdy przejechalem sie na ostatniej dziewczynie zrobilem dokladnie to co opisalem wyzej i wiecie co?? pozniej sama kolo mnie skakala:D i gatki typu "byc soba" mozecie se darowac... im lepszymi aktorami jestesmy tym lepiej sie nam powodzi w zyciu.

Nie martw sie po prostu nie spotkalas wartosciowego chlopaka....Masz jeszcze czas...Ja znam odwrotna sytuacje...Moj przyaciel jest w moim wieku ma 18 lat i nigdy nie mial dziewczyny...Az 6 razy dostal kosza...Ostatni to byl naprawde ostry http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4544270&start=0 Dalam wam linka jakbyscie chcieli poczytac jego przypadek...

mam 16 i też nie miałam chłopaka..kręciłam z trzema...i 2 razy w życiu się pocałowałam. To nie jest fajne. Brzydka nie jestem..słyszę od chłopaków komplementy typu "kurde, ładna jesteś", albo "ładnie wyglądasz"..ale wg mnie mam nadwagę i to odejmuje mi 60% pewności siebie. Mam wielu przyjaciół, jestem szalona ale i ambitna. Lubię się bawić..często imprezuję w gronie znajomych. Ale jeśli chodzi o faceta, to DUP..A. Jak tylko jakiś do mnie podbijał to ja nie chciałam..albo jak mi się jakiś podobał i nagle zaczął do mnie podbijać to nagle od niego zwiewałam. Wiem, że to dziwne..to był instynkt samozachowawczy. Ale teraz byłabym już gotowa. Chcę mieć kogoś bliskiego.

Gość niissia
nie zamartwiajcie sie tak .. bo to jest naprawde zbedne... macie dopiero po 17, 19 lat... pozniej zobaczycie jak to jest. macie chlopaka/dziewczyne, staracie sie ale im bardziej wy sie staracie tym bardziej on/ ona ma was w dupie..

Gość niissia
juz chyba nie potrafie albo mam taki felerny egzemplarz..

Gość mia033
W sumie poprawiłyście mi humor, bo mam tak samo jak autorka . Też mam 17 lat i jeszcze jakoś nikt aż tak bardzo ważny nie pojawił sie w moim życiu. Widać musze jeszcze poczekac

Gość Osamotniona-Szuka pomocy
Ja mam Ten sam problem z tym ze mam 15 :( Sie jestem Brzydka ale nie najpiekniejsza!!!! To chyba broblem z moja osobowoscia, W gronie nowych osub jestem NIESMIAŁA, CICHA, GŁUPIA Przy osobach kture znam od wiekuw jestem strasznie głosna...... Pomuzcie!!1

Gość vanderbilt
nie ma się co martwić, moja siostra nie miała chłopaka, ale no coż - później wzięła się za faceta +40

Gość Karrrroola
mam 17 lat też nie miałam chłopaka. Ale chłopak to problem ! spotykam sie w dwoma, i obydwoje zrobili sobie nadzieje.. i teraz jestem w dupie.. bo nie chce żadnego skrzywdzić..;/

Gość shmoyho
a ja se jestem zajebisty

Gość shmoyho
i chuj

Gość LetsGoo
Yoł laski xd jutro kończe 17 lat nie mialem jeszcze dziewczyny tylko takie randki a pozniej mowią ze tylko przyjaciele i jestem nieśmiały :p miłosci nie trzeba szukac na siłe ona sama przyjdzie :) Pozdrawiam i sorki za bledy ;)

Gość Chopak124133
Cześć, chętnie spotkam się z dziewczyną mam 17 lat lubię sport. Więcej informacji na gg: 33312072

Gość aaaaaaarwena
mam juz 13 lat i jeszcze sie nie calowalam ani nie miaalm chlopaka :( pomoooocy 😭

Gość aaaaaaarwena
czy jestem starąa panną? :(

Gość Kokta!Laa,
Witam ...hmm spokojnie , wygląd to nie wszystko nie ubierasz sie zbyt wyzywająco i jesteś raczej w gronie towarzystwa zawsze..to juz jeden plus. Na miłosc zawsze przychodzi czas ..spokojnie inni nie raz mają gorzej nie ma co sie martwić . Musisz poszukać sama w sobie własne kobiece wartosci czyli co w tobie jest najpiękniejsze ..co masz czego inne dziewczyny nie mają ..rozumiesz ?! Zbliżając sie bardziej do twojego tematu : bądz sobą ,daj się poznać i walcz jesli ci na kimś zależy .. Wrazie czego ja służę pomocą . : ) xxx.

Gość PoprostuMarysia
Wpisalam sobie w Google mam 17 lat i nie mialam jeszcze chlopaka... Poczytalam sobie odpowiedzi pod tym Postem i jakos Mi sie lzej na sercu zrobilo jak dotarlo Do mnie ze nie tylko ja jestem w takiej sytuacji ale tez wiele wiele innych dziewczyn, baa nawet chlopakow. Dziekiii

Gość i co z wami dalej
i gdzie dziś są te wszystkie 16, 17 latki które tu pisały od początku? mają chłopaków? całowały się? gdzie teraz są?