Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trojmiasto i bydgoszcz

pytanie o granice w lozku

Polecane posty

mam chlopaka w sopocie i chce mu zrobic prezent i kochac sie z kobieta na jegoczach , najlepiej w gorsetach , na koniecalbo zrobilibysmy mu wspolniedobrze albo kochal sie ze mna a ja jej robila dobrze!!!!!!! zrobilyscie cos takiego juz?

jego sie spytaj.. nie nas... jako kobieta w zyciu bym tego nie zrobila, mi do sexu potrzeba tylko tego jedynego faceta i jak bym go zobaczyla z inna to bylby koniec.

nie masz ochotyna kobiete?co zrobilas najbardziej szalonego ?

jestes chetna?hotel mozna wynajac w kazdym z miast

Gość aaaaaaaaaaaaaaa323
nie boisz sie ze mu sie spodoba ta druga??

wiem ze istnieje takie ryzyko ale to zbyt ciekawe doswiadzcenie zeby nie bylo minusow! poza tym bardzo mnie kocha ale ja chce rozpalic jeszcze bardziej

nie sadze zeby facet wyszedl z pokoju patrzac jak dwie kobiety sie kochaja na jego oczach! oczywiscie e chce z kobieta to zrobic ale chce sie tym dzielic z nim i jemu tez sprawic przyjemnosc !

Gdzies czytalam, ze seks z dwoma facetami to jedna z najczestszych fantazji kobiet: dwoch ktorzy ja zaspokoja. A dla faceta seks z dwoma to podwojne wyzwanie: dwie ktore trzeba zaspokoic, udowodnic dwa razy ze jest sie mezczyzna, stad mezczyzni wcale tak czesto nie marza o tym, ale nie wiem tego na pewno

mialam paru facetow!ten jest idealny !caluje tam na dole bosko az musze muprzerywac !wciaz sie dre i to glosno jakbym miala 14 lat! kocha sie mocno( byll hokeista ) wiec raczej sobie poradzi . to typ gnojka ktorykocha wyzwania za to go w lozkucenie

masz w tym jakies doswiadczenie czytez przygotowujesz niespodzianke?:)

granica w łóżku jest tam gdzie się kończy materac

to wypowiedz tych ktorzy kochaja sie w lozkuw 2 wymiarach a mozna w 3d:)pozdrawiam zlosnico

Moze jestem staroswiecka i w ogole, ale bym tego nie zrobila, jaki facet moze powaznie patrzec na kobiete ktora do lozka sprowadz mu inna kobiete... no nie wiem ale jak bym moj sprowadzil sobie drugiego faceta wchodze do pokoju a tu sie caluja i mowi do mnie "kochanie niespodzianka" to chyba bym zeszla z tego swiata

rozumiem i szanuje twoje zdanie ( biseksulany facet- zgrozo)

oj ale blondyneczko, zauważ ze faceci nie całują sie razem bo wtedy wiadomo ze gej i jest to bardziej wytykane palcami ...a teraz idziesz do klubu i możesz spotkać byle w koncie całujące sie dziewczyny ... gdyby mi facet przyprowadził 2 faceta do łózka pomyślałabym ze ma mnie za kur...:P a z kobieta sama bym to zrobiła chętnie;p

chcialabys z nia sama czy z nim? jak sobie to wyobrazacie ?

heh... nie wiem po jakich klubach chodzisz, studiuje i chodze do studenckich,( czasami do innych ale tam przewaznie same dzieci chodza z gimnazjum) i w zyciu nie widzialam zeby sie tam jakies laski calowaly. Poza tym nie widze roznicy miedzy tym, czy facet sprowadza drugiego faceta, czy kobieta druga kobiete. Skad taki wniosek ze jak sprowadzil drugiego to gej, a jak ona sprowadz druga to nie lesbijka?

zawsze mi to proponowal moj byly ...! teraz juz nic nas nie laczy a moze i racja ze to nie zniszczy mojego stalego zwiazku a pokusa mega!3 niezalezne osobyw lozku

tak z klubuto bym nie chciala!wolalabym pewnosc ze jestczysta i nie zadna idiotka - chyba jakas kolacja wino a potem caly akt!

chodzi mi o to ze potrzebna mi na 2 godziny kobieta ktora bedzie chciala przezyc przygode a potem ulotnic sie albo spedzic milywieczor!chce zeby to byl jakis scenariusz ale toinna sprawa

Moj facet jest bylym hokeista i napierdala mnie lyzwa po dupie. W tym czasie, na jego rozkac musze rzuc krazki hokejowe. Czy nie uwazacie tego za jakas granice, ktora udaje nam sie przekraczac?