Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaa

Rodzina obgaduje mnie za plecami

Polecane posty

Gość lauraaa
czasami tak jest - moze takie ignorowanie to jest dobry pomysl.

Gość lauraaa
ggii - tak zazdrosc tylko ja myslalam ze tego nie powinno byc w rodzinie. A jest tak ze moj chlopak chce dla mnie lepiej niz wlasna rodzina.

Gość lauraaa
Nie mowie o calej rodzinie. Ale ta ciotka mieszka blisko mnie i widze ja najczesciej z calej rodziny.

Hmm. chyba nawet w biblii jest by kochać małżonka żonkę bardziej jak rodzinę.. Ale moż coś pokręcilem..

Gość oooooooorr
myrewin spadaj dupku poszukaj sobie jakiejs baby staruchu a nie całymi dniami tu siedzisz i pierdoły piszesz palancie niestety czasami tak jest , że chłopak naprawde kocha a rodzina nie..... przykre ale prawdziwe

Gość oooooooorr
co przejmujesz sie jedna ciotką ..niech spada ...

Gość oooooooorr
kiedyś to przynajmniej tata mnie wieczorami kochał w pupe a teraz to nic :(

Gość oooooooorr
niestety podszywie jest to niemozliwe poniewaz nie znam mojego ojca , zginął w wypadku samch. gdy miałam pół roku

Gość lauraaa
oooooooorr przykre

Gość lauraaa
elisabeth1 dzieki za fachowe wyjasnienie tematu :)

Gość lauraaa
Ale powiedzcie czy lepiej sie opanowac i nie robic awantury czy wrecz odwrotnie.

Gość lauraaa
prosze napiszcie cos

radziłabym unikać ich, rozmawiać jak najmniej ,tylko o ważnych sprawach np. jakieś załatwienia ,nawet życzenia na święta ale tylko tyle. Kiedy człowiek zaczyna reagowąc, dopiero narobi się dużo plotek,oczerniania,że rzeczywiście jesteś ta zła,nienormalna i chamska ,wtedy człowiek jeszcze bardziej cierpi Najlepiej odciąć się,ich w góle się nie zmieni a może być gorzej.Po co dokładać sobie cierpienia ?Te osoby nie są tego wart!!!

Gość lauraaa
Mysle ze z tym unikaniem bedzie ciezko bo mieszkaja blisko mnie i czesto przychodza ale tak jak mowisz mam wrazenie ze ich juz nie da sie zmienic... Gadalam juz na ten temat z ta moja siostra cioteczna i kazdy moj zarzut to byl jej atak, nawet nie potrafi sie przyznac i wytlumaczyc. A ciotka taka sama. Az mi wstyd za taka rodzine przed moim chlopakiem serio.

Gość lauraaa
Czy ktos tez ma taka problemowa rodzine?

Gość lauraaa
Jesli tak to jak sobie z nia radzicie, czy reagujecie na takie obgadywanie?

Gość gsfr
one się nie zmienią przez bardzo długi czas.Nie jesteś od nich zależna finansowo? itp To nie ma sensu ich znosić, nie marnuj życia na podleganie ich chamskim odzywkom, wyssanych jak świat długi i szeroki.Nie daj im tej satysfakcji.

Gość gsfr
Już bardzo dużo osób sobie poradziło i radzi bez ciotki,kuzynki i nie tylko.Nie bąż na siłe ofiarą,masochistką

Gość gsfr
Nie marnuj czasu na gadanie z nimi, jakiekolwiek przebwania.Niestety takich ludzi spotykamy całe życie i to Często. Jeśli zerwiesz kontakt, to one pewnie ruszą ze swoimi tekstami np. jaka to jesteś.możesz odpowiedizieć rodzinie, że siostra cioteczna wraz z ciotką nie akceptowały nigdy ciebie i twojego chłopaka, zawsze miały jakieś ale itp Jesli chciałabyś napisać do wróżki-Beatrycze30 z jakimś pytaniem np.czy ułoży ci się życie beż ciotki i jej córki podaje link: http://beatrycze80.mojeforum.net/przeczytaj-komentarze-temat-vt42.html możesz też napisać na głównej stronie

Gość Karolina

Mnie wstyd że moja rodzina jest fałszywa. Matka każdego obmawia za jego plecami rozpowiada plotki.Nawet opowiada że matka której bawiła dziecko miała bałagan w mieszkaniu że innych oskarżała o kradzieże.  Jak można tak innych odgadywać za ich plecami.  Rodzeństwo też nie lepsze.  Nawet potrafi zadzwonić do matki przekazuje . chora patologiczna rodzina

Gość Karolina

Moja ze wsi rodzina pochodzi stamtąd zwyczaje z plotkowaniem obgadywaniem