Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana poradzcie pliss

brwi - regulowanie, nietypowy problem? wrrr

Polecane posty

posluchajcie, depiluje brwi sama ale umiem to robic, tylko jest jeden problem: jedna brew jest bardzo podniesiona do gory, wiec po pierwsze brwi nigdy nie sa rownie wyregulowane a po drugie wygladam jakbym byla wiecznie zdziwiona. ;/ mowia ze nie mozna depilowac brwi od gory - wyrywoac wlosow od gory, ale jak inaczej sobie pomoc? :(

do kosmetyczki idz :) ja wlasnie sama sobie zrobilam brwi i zjebalam 😠 jedna mam lysa prawie na koncu. ja mam dlugie i grube wloski brwiowe wiec przycinam nozyczkami. dzis bylam o jedno ciach za daleko 😭 ale to nic.wole takie niz zarosniete, jak mialam ostatnio,bo mi sie nie chcialo samookaleczac pincetą :) grzywka na bok i byle do odrośnięcia :D ps. sorry, musialam się wyżalić, a topik mi podpasował :)

heh tylko boje sie, zeby wyszlo dobrze, bo nie wiem jak je powyrywac od gory :( czyli co, mimo tego co mowią, myslicie ze moge od gory wyrwac troche wloskow?

nie no ja juz umiem w miare dobrze wyrwac, tylko nie wiedzialam czy moge od góry. jeszcze mam jeden problem: jak np niektore wloski wyrwalam niepotrzebnie, one teraz odrastaja i sa coraz dluzsze.. co robic? :( to wyglada okropnie, skracac je?

jak nie ma wyjscia, to przycinac. tyle ze odrastaja potem dluzsze :) ja jak nie obcinam to wloski brwiowe mam kazdy w inna strone. wygladam jak dziadek moj wlasny :D zrob wszystko by wygladaly ok :)

ahhhh, tez mam takie wrozna strone ale sie boje przycinac bo beda jeszcze gorsze :( wogole chyba zle sobie teraz wyrwalam - znow za duzo i znow musze czekc az odrosna. wygladam smiesznie ;