Zahipnotyzowana Spojrzeniem 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 te spojrzenia, przypadkowe gesty... lubicie to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marttini Napisano Kwiecień 20, 2008 Ja lubię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akzert Napisano Kwiecień 20, 2008 nie nazwalbym podrywaniem kokietowanie. POdrywem jest gdy ktos ci proponuje randke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 :O już widzę jak dziewczyna będzie mnie podrywać... chyba dla jaj dziękuję postoję... zresztą i tak nic by z tego nie było :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zahipnotyzowana Spojrzeniem 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 a dlaczego tak sądzisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ceon Napisano Kwiecień 20, 2008 ja nie lubie byc podrywany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wykolejona Napisano Kwiecień 20, 2008 Od dziś czekam na ruch facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ivaa 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 hmm..lubie w autobusie jak jakis chlopak sie do mnie usmiecha, ja do niego oczywiscie lub gdy wysiada i puszcza mi oczko uwielbiam. niesamowicie mi to humor poprawia i potem smieje sie caly dzien gorzej kiedy podchodzi i prosi o numer telefonu jestem zajeta od 3 lat i nie mam zamiaru tego zmieniac wiec nigdy nie daje i caly \"urok\" chwili pryska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciapu ciapu Napisano Kwiecień 20, 2008 ehh... mnie nikt nie podrywa a sama nie umiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Kwiecień 20, 2008 mnie zadna dziewczyna nie bedzie podrywac za brzydki jestem na to :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wykolejona Napisano Kwiecień 20, 2008 Dobra od jutra sie zmieniam *BLE BLE*----hej fajny facecie:)dasz sie poderwać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ceon Napisano Kwiecień 20, 2008 mnie tez nikt nie podrywa . Podrywały mnie do 22 roku zycia . Moze sadza ze jestem zajety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Kwiecień 20, 2008 moze dam aha dzieki za tego fajnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciapu ciapu Napisano Kwiecień 20, 2008 do dupy :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wykolejona Napisano Kwiecień 20, 2008 *BLE BLE*--->tylko nie może:Omusisz być zdecydowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Kwiecień 20, 2008 dam sie poderwac dam dam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciapu ciapu Napisano Kwiecień 20, 2008 ej... jak poderwac kogos? moze mnie ktos oświeciec....?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wykolejona Napisano Kwiecień 20, 2008 To łap mnie za rączkeNa który topik idziemy spacerując? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Kwiecień 20, 2008 he he dobre :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Kwiecień 20, 2008 moze tu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3727865 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakakkaka Napisano Kwiecień 20, 2008 ngdy nie bylam, poza jednym zonatym 40letnim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Kwiecień 20, 2008 uwielbiam ....to nadaje mojemu zyciu sens... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 bo żeby podrywanie miało sens albo i ciąg dalszy to obiekt podrywany musiał by być atrakcyjny i interesujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Kwiecień 20, 2008 a ja wygrałem życie -- jestesmy podobni do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 Ja wolę być podrywany niż podrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c.r.e.a.m 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 ja jak gdzieś wychodze to średnio 3 dziewczyny się na mnie patrzą lub uśmiechna ale wiem ze na ulicy nie wypada podrywac wiec tego niew robie a w sumie chciałbym byc raz poderwany :) zawsze to podbudowuje człowieka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość betix Napisano Kwiecień 21, 2008 uwielbiam. czuje sie wtedy taka seksi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ju... Napisano Kwiecień 21, 2008 Zależy przez kogo.:P Chociaż to ja wolę uwodzić i obserwować reakcje.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Nie znoszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doprawdy 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 każdy normalny człowiek lubi byc adorowany, pod warunkiem, że osoba, która adoruje jest i przez nas adorowana;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach