Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Micra

Depilacja

Polecane posty

Chaciałabym na dłuższy czas mieć spokój z włoskami pod pachami. Myślałam o depilatorze elektrycznym lub wizycie u kosmetyczki. Zastanawiam się tylko czy taka depilacja nie bedzie powodowała wrastania włosków pod skórę, Jakie macie doświadczena?

Gość ja mam z tym ogromny problem
tylko golę - depilacji bym nie znosła, zbyt delikatne miejsce. Kiedyś wyrwałam sobie wszystkie włoski z pod jednej pachy pensetą. Miałam spokój na 3 miesiące. Kilka wrastało ale to nie stanowiło zadnego bólu ani problemu. Dla mnie jedynym wyjściem jest laser - zbieram pieniądze na zabieg.

Gość pachy
jakie doświadczenia macie w depilacji DEPILATOREM pod pachami????

Gość hiacynata
Ja depiluję pachy depilatorem elektrycznym.Za pierwszym razem na raty musiałam to robić :D Ale teraz jestem bardzo zadowolona.Wolno odrastają i nie drapią.Warto.

Gość urszula kochanowska
po depilatorze włosy zaczynają wrastać,wczesniej lub pozniej

Gość pachy
właśnie tego się obawiam ale z drugiej strony może pocieranie czyms szorstkim (podobnie jak nogi) uchroni przed tym? ale najbardziej boje się tego pierwszego razu bo golenie codzienne doprowadza mnie do szału i efekt mało zadawalający bo widac ciemne "końcówki" mam ciemny zarost i grube wlosy!!!

Gość pachy
ciemne owłosienie :) bo zarost tak jakoś dziwnie zabrzmiał :D ale te wrastające włoski też mnie przerażają

ja jak sobie probowalam wydepilowac pachy depilatorem to az krew sie lala hehe takze zostaje przy klasycznej maszynce :)

Gość pachy
też o tym słyszałam podobno dobrze jest usunąć te PIERWSZE WŁOSKI pensetą żmudna robota ale unika się podraznień aż do krwi tylko ile to potrwa????

Depiluje juz depilatorem 3 lata pachy.Znacznie wolniej odrastają i słabsze.Wrastają sporadycznie.