buleparte 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 jestem po zabiegu lyzeczkowania jamy macicy ...po prawei 4 tygodniach dostalam okres...ale jest on bardzo skapy...czy to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O psia kośc Napisano Kwiecień 20, 2008 Zabiłaś dzidziusia!!!!! Morderczyni!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty durna pało Napisano Kwiecień 20, 2008 łyżeczkuje się po stracie ale takze z powodu polipa czy rozrostu endo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty durna pało Napisano Kwiecień 20, 2008 autorko ,moze tak byc;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty durna pało Napisano Kwiecień 20, 2008 a ty "o psia kość" idz się wypałuj,tylko porządnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kania2a 0 Napisano Kwiecień 20, 2008 łyżeczkowanie nie musi oznaczać usunięcia ciąży. A co do skąpego krwawienia, to pewnie dlatego, że ściana macicy jest cieńsza po takim zabiegu ale niekoniecznie. Ja miałam normalny okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiiiicccciiiiii25 Napisano Kwiecień 20, 2008 u mnie tez wystąpił normalny okres, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie to dopiero czeka Napisano Kwiecień 21, 2008 mam polipa macicy ./że tego cholerstwa nie da się inaczej wyleczyć.Troszkę się boję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość troche inna Napisano Kwiecień 22, 2008 a mnie męczy jak przed już nie wiem co dalej robić wyniki ok co wy na to dalej się wykrwawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach