Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiuszkaa

BÓL

Polecane posty

Gość katiuszkaa

czy ma ktoś też ból przy stosunku, odczówalny tylko wtedy gdy partner głębiej wejdzie członkiem??? i co to może oznaczac???

Gość katiuszkaa
przepraszam, odczuwalny

Gość dsftguji
przy większym rozmairze ...może członek dotykać szyjki macicy i wtedy powoduje to ból

Gość O ja pierd***
Ja czuje ból kiedy z chłopakiem kochamy sie ,,na pieska'' I sie zastanawiam dlaczego??

Gość Ja nazwę sie Jakoś
Może ma za długiego. Mi się to zdarzało też, ale tylko przy używaniu prezerwatyw i tylko w niektórych pozycjach. Najbardziej bolesne jest jeśli penis ociera się o szyjkę macicy. Jeśli cię boli to spróbuj zmienić pozycje a jeśli to nie pomoże to może wybierz się do lekarza, bo często bolesne współżycie może być oznaką infekcji

Gość O ja pierd***
Ale to tylko jest właśnie w takiej pozycji... :( I zauważyłam że po takiej pozycji ,,na pieska,, mam tez zatwardzenie

Gość myślisz ze ból może być
przyczyną infekcji???

Gość Ja siebie nazwę Jakoś
Ok, przyznaję sie, trochę nie doczytałam zdania. Przepraszam Napisałam że bolesne współżycie może być spowodowane infekcją. Ale u ciebie ból jest tylko jak facet wkłada głębiej. Ja jak mnie boli to zmieniam pozycję. Czasem nawet kończę zabawę, bo z tym tez lepiej uważać. Kiedyś mnie bolało to stwierdziłam że wytrzymam i czekałam aż mój chłopak skończy i skończyło się na tym, że przez następne dwa tygodnie czułam że mam pęcherz, ciągle mi sie chciało siusiu.

Gość malwinkaa
ooo i tu właśnie chyba pies pogrzebany. ja od dłuższego czasu mam problemy z pęcherzem, krew z moczem czasem, a bakterii w moczu zero. teraz jak to napisałaś, zrozumiałam, ze mnie też często tak boli przy stosunku i też kiedyś pozwoliłam mojemu kochanie dojść do końca (przy tym bólu) i na drugi dzień myślałam że się wykończe, a siki takie buraczkowe miałam...

Gość Ja siebie nazwę Jakoś
U mnie siusiu było normalne jak zawsze tylko że częściej, cały czas czułam że mi się chce

Gość torbielkaE
u mnie ból powodowała torbiel. mam go na prawym jajniku i zawsze przy stosunku odczuwam ból bez wzgledu na pozycje. oczywiście to z czasem przestaje mieć znaczenie.