Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papla1

Rada modelek

Polecane posty

Gość Papla1

Czy na forum są jakieś modelki ?? Chciałabym nawiązać z nimi kontakt, porozmawiać, mam kilka pytań do was.

Gość niepewna jego uczuć
ja też od czasu do czasu się tym param

Gość Papla1
ja tez tak na mnie chlopaki na osiedlu wołaja . co sie z którym przespie to zaraz mowi o mnie : ale modelka z niej. tez tak masz?

Gość Papla1
Ogónie to mama ze 100 pytań :) I chcw się dowiedziec wszystkiego odpoczątku, wiem że trezeba mieć odpowiednie wymiary itp. Ale jak zaczać, jak się ujawnić co trzeba zrobić by zostac modelką. Chodzi mi o pierwsze kroki :) Z góry dziękuje za odpowiedz :)

Gość Papla1
ej ktoś się podrobił podemnie wcześniej ! Papal1 to mój pseudonim !

Gość niepewna jego uczuć
powysyłaj fotki do różnych agencji, śledź informacje o castigach i wybieraj się na co ciekawsze. A ile masz wzrostu, wagi i jakie wymiary?

castingi przede wszystkim, poza tym wyslij zdjęcia do różnych agencji. ważną rzeczą jest też, ze bardzo duża liczba modelek zaczynała od bycia hostessami, dopiero potem zostały zauważone ;) musisz jednak liczyc się z tym ze takich osob jak ty jest mnostwo i wcale nie musisz byc od razu przyjęta

Gość Papla1
No tak castingi, ale gdzie ? Co tam dokładnie się robi ? Jak mam się na nie przygotować? A co do agencji to dlaczego wogole musze z którą współpracować ?

Gość sexcpaniechlaniemodelki
Najwazniejsze-musisz byc zdecydowana na uprawianie seksu z wieloma i niekoniecznie cos bedziesz z tego miec. MUSISZ miec anoreksjce. Nastaw sie na litry kawy,wody,pozniej(czyt.szybciej)cpanie. Dzieki temu bedziesz koscista a jak umrzesz to i tak cie oleja.Takich jak ty sa miliony. Nie badz glupia:)

Gość alemodelka
Nakupuj pigulek antykonc.przydadza sie.Chyba nie liczysz ze wloza gumki dla kolejnej panny...