Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

A gdybyś był młotowym...?

Polecane posty

Gość ela23456
A gdybym był krogulcem To co byś powiedziała I gdybym przyszedł z teczką Do łóżka i twego ciała TO CO BYS POWIEDZIALA

Gość WOJTEK HEJAK
Lata baba jak ta pszczoła Błyszczy w słońcu dupa gola. A chachary ...itd Gdy chłopaków polubiła To już majtek nie nosiła. A chachary...itd Jak podwiało jej spódniczkę Pokazała chłopcom piczkę. A chachary...itd Każdy wie że stara piczka Jest najlepsza dla prawiczka. A chachary...itd Gdyby cipka była z uszkiem Każdy by z niej pijał duszkiem. A chachary... Od marszałka do rekruta Obciągała wszystkim druta. A chachary... Burdel w wojsku im zrobiła Ale wszystkim dogodziła. A chachary... Chociaż wielu ja pieprzyło Nic jej w majtkach nie ubyło. A chachary... Wszyscy brali ją jak chcieli A mąż tylko przy niedzieli. A chachary... Babę pieprzysz babę słodzisz Babie nigdy nie dogodzisz. A chachary... Jedna baba drugiej babie Wsadziła do dupy grabie. A chachary... Każdy rolnik postępowy Sam zapładnia swoje krowy. A chachary... Każda krowa postępowa Rolnikowi dać gotowa. A chachary... Moja ciotka z Ciechocinka Robi siusiu co godzinka. A chachary... Co godzinka co momencik Bo ma stary instrumencik. A chachary... A mój dziadek był fryzjerem Golił gości glanz-papierem. A chachary.. A mój wujek spod Sosnowca Strącił...ręką odrzutowca. A chachary...

Gość IZA HOHO
A gdybym byl mlotkowym i w laptop Ziobry walil.To co bys powiedziala.Czy Tuska za prezydenta bys chciala.Drzalabym drazala

Gość kwalarz et
A gdybym był krogulcem, to co byś przeciw miała? I przyszedł bym z laptopem do łóżka i Twego ciała? Chciałabym chciała. A gdybym musiał odejść, jak ma wataha cała. To co byś powiedziała, czy coś byś przeciw miała? Żałowałabym o jeo jeo po, jałopo

a gdybym szedł słodziutki z lizakiem do Twego ciała :P och lizałabym lizała :)

Gość ble bejowf
A gdybym musiał odejść z teczką od twego ciała uciekać do robala to co byś powiedziała? Żałowałabym...

Gość hehehtsfg
gdybym chciał cię zjeść to co byś powiedziała? A gdybym ugryźć chciał czy coś byś przeciw miała? Chciałabym, chciała...

Gość minka 2345
pamietacie to??? Gdy się pojawiasz , na szklanym ekranie Emisje zalewa czerwień twych ust Jeste¶ najlepsza zdecydowanie I z wszystkich dziewczyn , największy masz biust Wci±ż po kanałach szukam twego ciała Szept twój namiętny w mych uszach brzmi Patrzę się w ekran i ci±gle mi mało Mej cycoliny z kanału TV Refr : Siaba da , siaba da , ty i ja mydełko fa Siaba da , ty i ja , ty i ja , mmm mydełko fa

Gość minka 2345
pamietacie to??? Gdy się pojawiasz , na szklanym ekranie Emisje zalewa czerwień twych ust Jeste¶ najlepsza zdecydowanie I z wszystkich dziewczyn , największy masz biust Wci±ż po kanałach szukam twego ciała Szept twój namiętny w mych uszach brzmi Patrzę się w ekran i ci±gle mi mało Mej cycoliny z kanału TV Refr : Siaba da , siaba da , ty i ja mydełko fa Siaba da , ty i ja , ty i ja , mmm mydełko fa

a pamiętacie: Hej młody junaku smutek zwalcz i strach Przecież na tym piachu za 30 lat Przebiegnie z pewnością jasna długa prosta Szeroka jak morze trasa łazienkowska I z brzegiem złączy drugi brzeg brzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg 💤💤💤 Na którym twój ojciec leeegł lalalalala lalalalalalalalala 💤💤💤💤💤💤 :o

Gość renia 3456
Trzeba łysych pokryć papą Lecz funduszy nie ma na to. My fundusze zdobędziemy Łysych papą pokryjemy. Czterech łysych się zebrało Rolkę papy ukraść chciało Lecz daleko nie uciekli Bo gliniarze ich przywlekli. Posadzili ich w więzieniu Żeby główki mieli w cieniu Żeby włoski porastały Żeby papy już nie brali.

Gość Wstań powiedz nie jestem sam
:classic_cool:

Gość wiosenka eww
albo to !Ani me ani be ani kukuryku lew się tak wyraził problemów bez liku Ani me ani be ani kukuryku owca krowa kogut jaki tego powód

Gość geronimo57
Na Starym Rynku w nowym budynku,mieszkala sobie rodzinka,ojciec bandyta,matka zlodziejka i mieli synka kretynka :) ojca powiesił na mandolinie,matkę utopił w klozecie,a wszystkie ciotki nadział na szczotki i powyrzuuucał na śmiecie :),przyszla policja drania zabrała i przywiązała do słupa,trzy strzaly padły,gacie opadły i ukazala się doooooooooopa :)))

cztery razy po dwa razy osiem razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz

Gość piosenka ludowa
hej idę w las nogawicą moi wylazł nogawicą od kaleson taki gruby jak salceson