ewelita_a 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Jak w tytule, chodzi mi o housing benefit. Osoba ktora zalatwiala nam pomoc w uzyskaniu benefitow jest nieosiagalna :O musze wiec pewnie za to sama sie zabrac. Jak zalatwic housing benefit i gdzie? Jezeli ktos z Was wie i moze podzielic sie radami to bardzo prosze! Ja ze swojej strony bede pomocna wlasnymi radami i doswiadczeniem. Dziekuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ani26 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Musisz iść do swojego Councilu,zabrać aplikacje a tam masz już wszystko wyjaśnione...Musisz dołączyć umowe wynajmu,wyciągi z banku ,potwierdzenia wpłat i dobrze jest jeżeli dajesz kontakt do właściciela mieszkania lub do agencji,która zajmuje sie tym mieszkaniem..Do tego oczywiście wypełnioną aplikacje :-) Możesz to wszystko wysłać pocztą,ale mnie urzędnik doradził,żebym przyniosła do Councilu osobiście,bo tak jest pewniej i poprostu szybciej. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach