Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplutk.a

Czemu ludziom tak trudno uwierzyć, że można by chudym nie odchudzając się nie

Polecane posty

Gość ponawiam pytanie o jadłospis
:)

Gość fgdbhdghgf
albo slyszalam "zacznij jesc to od razu ci przybedzie tu i owdzie i bedziesz wygladala jak kobieta" rzeczywiscie komplement:O pocieszam sie ze moze po ciazy bede troche kraglejsza

Gość naprawdę jestem ciekawa
czy jecie rzeczywiście tak dużo czy tylko tak wam się wydaje

Gość aparatka.......
nie wiem , ludzie chyba tak mowia z zazdrosci...mozecie jesc i nie tyjecie, kto by tak nie chcial?:P

Gość czy po zabiegu
ta po ciazy tez chcialam zostawic pare kilo ale nie dalo rady:(

Gość Szczuplutk.a
Ja nie twierdziłam, że jem dużo. Jem tyle ile chcę, ile potrzebuję, kiedy chcę i co chcę.

Gość no to w czym masz problem
?:O naprawdę tak cię to rusza, gdy ktoś Ci mówi, że jesteś chuda?:O proszę Cię...

Gość Szczuplutk.a
czy po zabiegu ta po ciazy tez chcialam zostawic pare kilo ale nie dalo rady E tam, ja już się pogodziłam z tym jak wyglądam i nie będę na siłę się paść jak te francuskie gęsi na pasztety :P

Gość skoro się pogodziłaś
to dlaczego tak cię ruszają te teksty innych ludzi o tym, że jesteś chuda? przecież jedno przeczy drugiemu

Gość Szczuplutk.a
no to w czym masz problem ? naprawdę tak cię to rusza, gdy ktoś Ci mówi, że jesteś chuda? proszę Cię... Przeczytaj watek od początku, nie będę kazdemu z osobna tłumaczyc o co chodzi :O

Gość czytałam od początku
i zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi skoro sobie sie podobasz, to co cie interesuje zdanie innych i niby dlaczego tak sie przejmujesz tym co inni maja do powiedzenia?:O

Gość Szczuplutk.a
Pogodziłam sie ze swoim wyglądem a nie z tym, ze wszyscy wtrącają się w to jak wyglądam, co jem i że wmawiają mi choroby. Ok, można raz skomentowac wygląd, sama to robię, ale nie non stop truć, ze powinnam przyty,ć więcej jeść itp. Widzisz różnicę? Widzę, ze tu tez większość raczej wrogo nastawiona.

wrogo? to raczej ty jesteś nastawiona na atak niby kto ci tak ciągle truje?

Gość Szczuplutk.a
Nie pisałam, ze podobam się sobie tylko, ze pogodziłam się z tym jak wyglądam. No bo co mam niby zrobić? Jeść codziennie golonkę?!

Gość czy po zabiegu
ja tak mam A jem tak sniadanie parowka 2 kromki cgleba pialego z maslem prawdziwym +majonez do parowek,cherbata z 3 lyzeczkami cukru kawa z mlekiem tlustym do tego bulka slodka,baton i kilka ciastek jogurt obiad albo zupa i do niej miesko,albo drugie danie 9uwielbiam ziemniaki duuuuuuuuuzo idodaje do nich smietany zawsze) potem obiadek u mamy potem np kanapeczki albo tosty z szynka i serem baton kolacja kanapki albo jak mi sie chce to jakies warzywa na patelnie z ryzem albo jajecznica. jabluszko albo banan. chodze pozno spac wiec jem nawet o 12 w nocy co mam akurat w lodowce albo zupke z obiadu kotlecik albo paczke czipsow. TAK MNIEJWIECEJ WYGLADA MOJ DZIENNY JADLOSPIS. MALO?

ale dlaczego zaraz golonkę? od golonki się nie tyje zapewniam Cię ja jakoś jem i nie tyję to napiszesz mi co jesz? bo znając życie jesz mało, a uważasz, że normalnie to bardzo powszechne

Gość DO czy po zabiegu
ile masz lat?

Gość czy po zabiegu
A dzis na obiad mam golabki mojej mamusi sztuk 3 i ziemniaczki.Mniam .

Gość czy po zabiegu
25

Gość no to o co ci chodzi
? młoda laska jesteś więc masz prawo jak będziesz miała dobrze po 40-ce i nadal będziesz jeść tyle i ważyć wciąż tyle samo, to wtedy mozesz marudzić, bo rzeczywiście nie jesz mało ani niskokalorycznie;)

Gość czy po zabiegu
moi bliscy sie dziwia jak mozna jesc jak kon i nie tyc. A JA KOCHAM JESC DUZO I DOBRZE i niczego sobie nie odmawiam.

Gość Szczuplutk.a
Twierdzienie, ze jem za mało jest typowe :O

Gość no to nei rozumiem dlaczego
nie napiszesz co jesz?:O czy po zabiegu--------> ja tam nie widzę w tym nic dziwnego;) mnei to nie dziwi na pewno, bo moja mama potrafi zjeść więcej niż Ty i waży niezmiennie 57 kg przy 172 cm wzrostu, ale ona ma już 51 lat więc w jej przypadku nie dziwię się iż wszyscy wymyślają ,że pewnei nic nie je;) no patrząc na jej koleżanki, to rzeczywiście jak ewenement wygląda:D

Gość aparatka.......
zazdroszcze takich genow;)

Gość czy po zabiegu
:) Ja jestem wysoka i chuda moze gdybym miala jakies 164 to bym lepiej wygladala. Dobrze ze jestem chociaz proporcjonalna.

Gość jednak nie zgadzam się
CZY O ZABIEGU A JAKIE MASZ WYMIARI KOCHANA DOKLADNE? BIUST TALIA I BIODERKA ?

Gość no to nei rozumiem dlaczego
no i to jest najważniejsze:) jesteś proporcjonalna i mam nadzieję, że podobasz się sobie:) ja tam już wystarczająco długo żyję by wiedzieć, że na świecie mogą występować różne przypadki, ale jedno jest pewne - ci, którzy wytykają szczupłość zwyczajnie zazdroszczą więc mnie to nie rusza w żadnym wypadku:D

Gość czy po zabiegu
biust 86 talia 65 biodra 89

Gość czy po zabiegu
Szczuplutka a napisz ile ty jadasz.

Gość e tam przesadzasz
cczy po zabiegu wymiary masz jak adriana lima więc nie jestes chuda tylko laska. a ile masz w udzie ?