Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazSieOdezwaZazdrosnePasztet

mam dokladnie taka figure

Polecane posty

ja uwazam, ze piekniejsza bylaby troszke grubsza, ale nie mam kompleksow. Podejrzewam ze wiele dziewczyn ma taka figure, tylko ja kryje pod swetram:)

Gość zazdrosny pasztet
jest pewnie wysoka stąd to wrażenie, że ma szerokie ramiona. Niezależnie od tego czy zdjecie jest obrobione czy nie ( nie o tym ten topik ) figura super.

Gość ja co prawda
ja uważam że modelka jest super i nie przeczę że chciałabym tak wyglądać tylko po co ta pinda się do niej przyrównuje i co chce osiągnąć ??? Pewnie brakuje jej akceptacji w realu i szuka jej na kafe... z pomocą zdjęcia super laski. Tak to każdy by mógł, tylko dlaczego obraża inne kobiety ???

nie reklamuje sie, jestem chora, siedze w domu i mi sie nudzi, dlatego zalozylam taki temat, nie mam zamiaru sie wdawac w jakies pyskowki. Nawet nie myslalam co ktos moze sobie pomyslec jak zobaczy taki temat, przegladalam fotologi zobaczylam taka figure jak swoja i stalo sie. Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem:)

ja co prawda --> nie goraczkuj sie tak bo dostaniesz apopleksji:)

mozecie robic co chcecie, wychwalac, zjezdzac od gory do dolu. Dowolnosc wyboru:)

Gość ja co prawda
Ja lubie oceniać inne kobiety i robie to zawsze rzetelnie ale chce zobaczyć toją fotkę a nie modelki bo generalnie możesz mieć sto kilo milon pryszczy a się przechwalać że wyglądasz jak ta modelka. A ja ci się nudzi to się rozbierz i pilnuj rzeczy !!!!

Gość ja co prawda
A co sądzisz po sobie ??? Co pikawa ci zaraz wyskoczy ??? Jak tak to weź kilka oddechów i policz do 10.

Gość zazdrosny pasztet
oj dziewczyny wyluzujcie , ja myślę , że autorka nie miała złych intencji :)

po 1 to sie nie przechwalam, bo taka figura dla jednym bedzie ladna dla innych nie, po 2 nie pogielo mnie zeby wrzucac swoje nagie zdjecia do netu. A po 3 tak jak juz wczesniej pisalam, nie denerwuj sie tak bo tylko sie osmieszasz:)

Gość ja co prawda
Nie wiem on sądzi że jak taka pinda jak ona się przechwala to normalny laskom odrazu gul skacze, a ja się dobrze bawie jej próżnością

ja co prawda ---> z tego co widze to Ty zaraz dostaniesz zawalu, ja jestem zupelnie spokojna, jem kanapke i pije sok pomaranczowy:) nie ma nic gorszego od szczekajacej jak pekinczyk baby

Gość ja co prawda
Z tego co zauważyłam to raczej z ciebie się tu nabijają

właściwie to tak nie ma co koleżanki oceniać, jak ma ładna figurę to jej chwała, ja też jestem troszkę za szczupła ale jak mam być szczera to wolę mieć mniej niż więcej

Gość a co z kompa
wyskoczylas, bo kazdy nawet slepy widzi na pierwszy rzut oka ze to komputerowo przerabiane zdjecie jest :D No ale ladnie, wrecz idealna, co znaczy ze nie realna :D

Gość ja co prawda
nie zaraz - już go mam !!! o kurwa padłam trupem

zazdrosny pasztet :) widzisz nie kazdy umie oddzielic forum w internecie od realnego zycia i niektorzy bardzo powaznie podchodza do takich spraw. Chyba to znak czasu po prostu:)

Gość no dobra masz i co w zwiazku z
tym?

Gość ja co prawda
pATRZCIE SWOJE ZDJĘCIE NIE WKLEI ALE CUDZYM SIĘ PRZECHWALAĆ TO CZEMU NIE, JA TEŻ MOGĘ WKLEIĆ ZDJĘCIE PAMELI ANDERSON I SIĘ CHWALIĆ ŻE MAM TAKIE CYCE - KURNA BO MAM

przerwa przestan gadac glupoty:) na pewno masz ladna figure, ubeirz sie ladnie umaluj, stan prosto i bedzie bosko:)

Gość zazdrosny pasztet
no ja tu jestem jedynym pasztetem i jednocześnie chyba jedyna osoba ktorej zazdrośc nie zzera :D

Gość zazdrosny pasztet
lubie po prostu popatrzec na piękno , nawet nierealne, takie przezycie estetyczne :)

dokladnie, jeszcze wlosy do tylu i jestes miss kafeterii :D

Gość ja co prawda
NO DOBRA DAM CI JUŻ SPOKUJ, JESTEŚ PIĘKNA WSPANIAŁA, NAJZGRABNIEJSZA NA ŚWIECIE - IDĘ NA INNY TEMAT GDZIE INNI NIE PROBLEMÓW ZE SAMYM SOBĄ. TRZYMAJ SIĘ

ja co prawda zegnam CIe serdecznie. Powodzenia i troche dystansu:)

Czekam z niecierpliwością na fotkę figury Przerwy ... oczywiscie bez twarzy ... samą figurę ! nie wierzę że jest aż tak źle ... nad brzuchem i boczkami można popracować a szczuple dziewczyny sa naprawdę sexowne ;)