Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalogowiecnalogowiec

A ja palę...

Polecane posty

Ktore papierosy palicie? Ja uwielbiam she miętowe, waniliowie Slimy i mentolowe L&M link, oprocz tego Marlboro...! A wy? :)

Gość gość
Gardze ludzmi, którzy palą papierosy 🖐️

Gość gość
W tej kwestii Tobą też, tak jak i soba gardziłam, gdy fajczyłam jak opętana:)

Mam za sobą tyle okresow 'niepalenia', że nie jestem w stanie zliczyć.. zawsze pojawiała się sytuacja, która zmuszała mnie do sięgnięcia po papierosa, bo zaczynałam zachowywac się jak nienormalna... Wolę nawet nie myślec ile tracę na to pieniędzy - najtansze papierosy które kupuję kosztują ponad 6 zł (chwała bogu, że paczka mi starcza na 5-6 dni...) A tak w ogóle, palił ktoś papierosy she?

Gość stella_007
Ja palę she. Pieruńsko drogie, ale jakie. Ojj. Mentolowe. Najlepsze.

Gość fuuuuuuuuuuuuuj
brzydzę się wami

Gość fuuuuuuuuuuuuuj
laski, które palą, są ohydne, aseksualne, bez klasy :o jedzie im z gęby na kilometr, do tego ohydna cera i paznokcie, żółte zęby i całować się z taką nie można 😠

od około 14 dni żyje bez papierosa ;) czuję się świetnie :P Wcześniej paliłam L&My linki niebieskie i od czasu do czasu She ... ale one kiepskie sa ;)

Waniliowe są bardzo, bardzo dobre ;) Ale kazdy ma wlasny gust. Własnie, w pierwszym poscie napisalam o tym, że przeciez palę she miętowe - pomylka, chodzilo mi o Cristale SuperSlimy i nie wiem, jakim cudem się moglam tak pomylic... Btw. mój mąz jakoś się ode mnie nie odwraca, nie mam żoltych zębów, cerę tez mam w porzadku. Trzeba znać umiar. Jak ktos kopci dwie paczki na dzien to co się dziwić... W ogole to gdyby ludzie byli rozsądniejsi, to młodziez nie miałaby problemu z uzależnieniem od najmłodszych lat..

Rzucenie palenia oraz powrót do jakości życia sprzed palenia jest doskonałym przeżyciem, polecam każdemu. ja już pół roku na czysto... i jest bosko.