Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj będzie przerąbane

słyszeliscie co mają zrobić na kafe??

Polecane posty

ze niby kazdej wypowiedzi przyporządkują jej ip i czarny nick jesli taki istnieje..tzn np jesli osoba x pisała pod czarnym nickiem "x" i jako pomarancza, jej wszystkie poprzednie wypowiedzi ukarzą się pod jej czarnym nickiem,,..masakra://;/

Gość provocation.

Gość tlumacze jeszcze raz
ze niby kazdej wypowiedzi przyporządkują jej ip i czarny nick jesli taki istnieje..tzn np jesli osoba x pisała pod czarnym nickiem "x" i jako pomarancza, jej wszystkie poprzednie wypowiedzi ukarzą się pod jej czarnym nickiem,,..masakra :classic_cool:

Bożeeee.... po co skopiowałeś jeszcze raz ten sam post? Powiedziałam że masz wytłumaczyć a nie napisać jeszcze raz to samo :/

Gość -=pomarańcza=-
łał, to teraz wszystkie czarnuchy będą miały ...przejeebane 😭 :D:classic_cool: :P

Gość nie lubie nikogo
to niemozliwe jest pod wzgledem wykoawczym.chyba nie wiesz o czym bredzisz. wszystkie wpisy:O hahaha na mnie to by braklo pamieci w kompie

jejku, chodzi o to, że jak piszesz na czarnym nicku i czasami jako pomarańcza - to po IP będzie widać że to Ty i te pomarańczowe wpisy będą przypisane twojemu czarnemu nickowi (tak..?) a jak z mojego kompa ja piszę na czarno a mój chłopak jak pomarańcza to jego posty byłyby teraz wyświetlane jako moje? :classic_cool:

Gość a co jak moje czarne
sa zabanowane i pod wszystkimi pisze na pomaranczowo? :D Moze wprowadza inny kolor :P Moze zielony :)

wiem co mówię. Na fotce.pl zrobili tak samo i starzy wygrzebali moje prywatne akty z chomikiem Melchiorem i ubijaczką do jajek... :(

Gość nie lubie nikogo
ale sie nakrecacie:D i po co? bawcie sie, po to tu jestesmy. w azdym razie ja[zly

tamten post wyzej z tłumaczeniem to nie mój. te wypowiedzi nie bedą przyporządkowywane na podstawie ip, są inne sposoby na odnalezienie kto jest kim. dla tych co nie zrozumieli: na wszystkich forach kafe, jesli np jarek wypowiadał się na pomaranczowo podnickiem Agatka, to po zmianie jego wszystkie wypowiedzi będą widoczne pod czarnym nickiem który załozył. jak ktos ma kilka czarnych to nie wiem co..

Gość nie lubie nikogo
oj biedactwo ale pecha mialo przytulam bo tez lubie chomiki, ubijaczka to rzecz, wiec:D

Gość beti123
tak, musztardę przełożą ze słoika do butekli i zakorkują!!!!

Gość nie lubie nikogo
musz sie w takim razie zastanowic...nad soba....bo jak beda wszystko wiedziec lub chciec wiedziecto po zabawie😠 przestane zaszczycac kafe swoja osoba:D