Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo wczoraj probowalam

ktora jechala na dwa baty?

Polecane posty

Gość pytam bo wczoraj probowalam

ja wczoraj probowalam :) dzisiaj troszke mnie siedzenie boli bo panowie szaleli w moim tyleczku:P ale ogolnie nawet fajnie,ze dwa drinki i dziurki sie same rozpychaja :P powiedzcie jak wrazenia

Gość MMA PANOWIE MMA
NIE JEDNA JECHAŁA EMA EMA

Gość Lajlaaa
Ja mam zamiar spróbować

Gość tutka 22
ja bym z checią spróbowała ale niemiałam okazji jeszcze ale napewno sie uda

Gość tuta
a skąd jesteś?

Gość ja cie wykonam
mogę być jednym:)Abigel:)

Gość edziula
tez bym tak chciala. ciagle to mam w swoich fantazjach erotycznych

Gość gość
Bylam z mezem na dawnej plazy pod Debami,mielismy fajne miejsce tuz obok plazy w krzaczkach ale bylo nas widac jak chodzimy czy lezymy nago.Meza naszlo i mnie tez na sex ludzi bylo malo wiec zaczelismy sie kochac,bylismy tak soba zajeci ze.nie zwrucilismy uwagi jak przygladal sie nam pan ze stojacym ptakiem.Pan stal i sie patrzyl nc nie mpwil tylko sie onanizowal.Siedzialam na mezu,maz pociagnol mnie na siebie i do tego pana powiedzial na co czekasz zatykaj druga dziurkie,bylam przestraszona ale sama tego pragnelam od dawna no i pan pomalutku najpierw w cipkie mi wlorzyl k***ska,szybko dostalam pierwszego orgazmu ale myslalam ze cipkie mi rozerwa te dwa ptaki mialam orgazm za orgazmem ale przyszedl czas i na moja dupcie bylam pierwszy raz dymana w o***t i w c**e naraz co to byl za odlot ja nie wiedzialam ze morzna miec tak mocne orgazmy ten pan lubial mnie posowac w dupskp sprawialo mu to ogromna przyjemnosc a i k***ska mial bardzo zadbanego wygolonego pachnacego,lepek tylko mial troche nieproporcjonalny bo byl bardzo duzy,ale mi dopasowal idealnie.Ssalam mu az sie mi spuscil w ustach.Maz popatrzyl na mnie i powiedzial ze moje i jego marzenia sie juz spelnily bo chcial zobaczyc jak inny facet mnie dyma.Kochalismy sie jeszcze pare razy az zapadl zmrok.Mielismy potem jeszcze pare razy takie spotkania i to nie rylko z panami ale i z parami,malzenstqami,paniami lubimy tam sie opalac bo takiego seksu kobieta nie zazna nigdzie.Moje panie macie okazje na dwa k***ski to sie nie ma co zastanawiac tylko lapac okazje bo kazda z nas o tym mysli i marzy.

Gość gość
Mnie dupa bolała po takim ujeżdżaniu.

Gość gość
To nie dziewczę a stary zbok który jara się pisaniem bzdetow. Kto normalny da obcemu w kakao wsadzić? Może HIV miał.

Gość gość
dokładnie. to nie dziewcze. tylko znany stary zbok od ginekologa i wymiany partnerów. charakterystyczne błędy, charakterystyczne sformułowania. czasem pisze jako facet, czasem jako kobieta. od lat niszczy tutaj wszelkie topiki, głównie o seksie w trójkącie.

Gość ola

mnie pieprzyli dwaj faceci jednocześnie ale to byli moi znajomi i to na imprezie po drinku i to sama chciałam bo powiedziałam Darkowi by zaprosił jeszcze Michała bo mam taką  zajebistą ochotę dla nich to nie był problem bo mnie na tyle znają i wiedzą jakie mam potrzeby 

Gość Sebix od Karyny
1 godzinę temu, Gość ola napisał:

mnie pieprzyli dwaj faceci jednocześnie ale to byli moi znajomi i to na imprezie po drinku i to sama chciałam bo powiedziałam Darkowi by zaprosił jeszcze Michała bo mam taką  zajebistą ochotę dla nich to nie był problem bo mnie na tyle znają i wiedzą jakie mam potrzeby 

Ciebie zboku to już z daleka da się poznać.

Gość Wika
Dnia 31.01.2009 o 15:14, Abigel napisał:

jeszcze nie ale.......mysle ze sprobuje:)

Do takiej " przyjemności " trzeba doborze się przygotować. Nasze przygotowania trwały kilka miesięcy. Chcieliśmy by to się odbyło u nas w mieszkaniu bo mieszkam z chłopakiem. Po drugie czy obcy chłopak czy znajomy. Po trzecie koniecznie wcześniej lewatywa przed seksem o wbie dziurki. Po czwarte gdy obcy chłopak to niewiadomo jak zareaguje pomimo że będzie mój chłopak pilnował mnie by sie krzywda mi nie stała. Padło na obcego chłopaka kilkanaście kilometrów oddalonego od nas ze na codzień to nie spotkam. Był to dobry wybór nawet chłopak u nas nocował. Tylko raz miałam w obie dziurki ale dopiero po wcześniejszych stosunkach analnych i dopochwowych tak doradził kochanek bym była luźniejsza w obu dziurkach. Kochanek okazał się niesamowicie delikatny i uczuciowy. Podczas seksu namiętnie nnie całował dałam mu z jezyczkiem byłam w pełni wyluzowana. Nigdy nie powinno sie odbywać seksu w obie dziurki z marszu bez przygotowania. 

Gość Sebix od Karyny
2 godziny temu, Gość Wika napisał:

Do takiej " przyjemności " trzeba doborze się przygotować. Nasze przygotowania trwały kilka miesięcy. Chcieliśmy by to się odbyło u nas w mieszkaniu bo mieszkam z chłopakiem. Po drugie czy obcy chłopak czy znajomy. Po trzecie koniecznie wcześniej lewatywa przed seksem o wbie dziurki. Po czwarte gdy obcy chłopak to niewiadomo jak zareaguje pomimo że będzie mój chłopak pilnował mnie by sie krzywda mi nie stała. Padło na obcego chłopaka kilkanaście kilometrów oddalonego od nas ze na codzień to nie spotkam. Był to dobry wybór nawet chłopak u nas nocował. Tylko raz miałam w obie dziurki ale dopiero po wcześniejszych stosunkach analnych i dopochwowych tak doradził kochanek bym była luźniejsza w obu dziurkach. Kochanek okazał się niesamowicie delikatny i uczuciowy. Podczas seksu namiętnie nnie całował dałam mu z jezyczkiem byłam w pełni wyluzowana. Nigdy nie powinno sie odbywać seksu w obie dziurki z marszu bez przygotowania. 

Ale ty jesteś pierd/olnięty zboku. Kobieta w życiu by tak nie napisała.

A najlepsze jest to "mój chłopak pilnował mnie by sie krzywda mi nie stała"