Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka--

nie wiem co sadzic

Polecane posty

Gość lolka--

Wstydze sie to napisac,ale bylam na imprezie i wypilam za duzo alkoholu:(nie pamietam co tam sie dzialo:( czy jest to mozliwe abym odczuwala ze uprawialam seks?:( dodam ze bylby to moj pierwszy raz... prosze o odpowiedz:(

Gość Yunkifunki
bolałoby cie

Gość lolka--
mam zakwasy na nogach,ale to raczej od tanczenia(bo duzo tanczylam) brzuch mnie nie boli... mam nadzieje ze nie robilam tego:( ale nerwy mam:(

Gość lolka--
Dziekuje za podtrzymanie na duchu:) mam nadzieje ze masz racje:) ale obawy nadal mam:(

Zawsze mozesz sprawdzić u ginekologa ,ale wg mnie byś coś czuła.Tymbardziej ,ze po alkoholu jest mniejsze nawilżenie i napewno by Cie bolało.

Gość lolka--
tak?ja wlasnie myslalam ze bardziej rozluznienie jest po alkoholu...musze przestac o tym myslec..ale jakos mi trudno

Po alkoholu jest tak ,ze chec jest wieksza ale juz zdolnosci nie te;) Nawet jakbys była rozluzniona to napewno pierwszy raz bys jakos odczuła, bo to jednak rana.

Gość lolka--
Jestes bardzo przekonywujaca:) dziekuje:)przyznam,ze mnie uspokoilas:)

Gość lolka--
a czy moge jakos sprawdzic czy mam blone dziewicza?

Oj na pewno byś odczuła. Raczej byś się tak trochę inaczej tam czuła.. No sama raczej nie sprawdzisz. Idź do ginekologa. Zawsze możesz powiedzieć, że byłaś na dyskotece i nic nie pamiętasz..

Gość lolka--
Dziekuje KlauDDynka69 za odpowiedz:) tylko ze ja nigdy nie bylam u ginekologa:(i rodzice by sie zastanawiali po co chce isc...nigdy z nimi na ten temat nie rozmawialam:(

Gość Assiii
Raczej byś to jakoś odczuwała... Do ginekologa możesz przecież iśc sama

Tak jak już napisała Assiii do ginekologa możesz iść sama. Nie musisz mówić rodzicom gdzie idziesz, wizyta kosztuje ok. 60 zł. Zależy też pewnie od miasta w którym mieszkasz. A jeśli rodzice by się dopytywali to powiedz, że uważasz iż najlepszy czas żeby już iść bo chcesz sprawdzić czy wszystko w porządku. A jakby mama chciała iść z Tobą to powiedz, że wolisz iść sama. Powinna zrozumieć.

Gość lolka--
tylko nie wiem skad te pieniadze... a dzisiaj dostalam krwawienia:( objawy mialam takei jak przed meisiaczka,czyli bol piersi,nadmierny apetyt i co chwile chce mi sie pic...miesiaczke powinnam dostac za jakies 5 dni...czy to mozliwe ze cos sie stalo?

Gość kjgf
ale pieprzycie.. ja po swoim 1 razie nic nie czulam!!! na drugi dzien czuc seks? buhahahahha

kjgf jak Ci się coś nie podoba to się nie wypowiadaj i tyle! Nikt tu nie mówił, że na drugi dzień czuł seks a jak masz problemy z interpretacją wypowiedzi to wróć się do szkoły! lolka-- Wszystko jest możliwe! Ale ja sądzę, że byś odczuła gdyby było już "po" A zawsze miałaś regularne miesiączki?

Gość lolka--
zazwyczaj to tak..ale zawsze przychodzila tak np. 1 dzien przed terminem albo po...a teraz tak szybko... znowu sie denerwuje:(

Raczej sądzę, że po prostu wcześniej sobie przyszła.. A co do pieniędzy to nie wiem.. Po prostu możesz mamę poprosić i powiedzieć, że chcesz iść sama i tyle :) A ile masz lat?

Gość lolka--
mam nadzieje,ze masz racje... krwawienia implantacyjne sa raczej malo spotykane...chyba,ze mam pecha:( mam 16 lat:(

No tak ale to są niewielkie plamienia, czasem pomieszane ze śluzem. A ty masz normalne krwawienie tak? A poza tym do zapłodnienia potrzeba jakieś 3 dni i do zagnieżdżenia też do jakichś 6 dni.. Co daje ok 10 dni.

Gość lolka--
Wlasnie to krwawienie nie jest takie normalne...:(chyba ze to taki poczatek okresu...

Może Ci się jeszcze rozpędzi. Ja ostatnio dostałam na 1 dzień, później prawie nic, i później znów 4 dni normalnego krwawienia :)

Gość loka--
To raczej jest okres:) bo nie sa juz takie skape krwawienia:)

Gość Evangeline
_lolka - nie sadze bys spalaa z kims mialabys jakies przeblyski calego zajscia

Gość lolka--
Evangeline tez tak sadze...ale zawsze pewne obawy sa...zwlaszcza ze pilam ten glupi alkohol:(

Gość Evangeline
Powiedz, czy bylas tak pijana ze film Ci sie urwal?

Gość lolka--
w sumie raz mi sie urwal film,ale jestem pewna ze kontrolowalam co robie.Poza tym znajomi nic nie widzieli..