Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynaaa

jak podniecic go bez seksu

Polecane posty

Gość Martynaaa

wiem ze moj chlopak jest gotowy do wspolzycia ale ja jeszcxze nie jestem pewna bo boje sie ze wpadne ... a chcialabym mu sprawiac przyjemnosc jak moge go podniecic? licze na wasza pomoc nie mowcie o lodacxh bo to w gre nie wchodzi

Gość dlldldldl
Tylko po co masz go podniecać, jak nie dasz skończyć?

Gość Martynaaa
hmm no ale zawsze to cos niz tylko buzi buzi no takie moje zdanie..

Gość mała malutka ja
lody,lody, lody ;] albo ręcznie mi zrób dobrze :) mój np lubi kiedy się przy nim masturbuje, twierdzi że go to kręci, więcmoze spróbuj tego. Albo petting, czyli same pieszczoty, albo np tzw "sex przez ciuchy" jest wiele sposobów na miłą zabawe niekoniecznie konczącą sie sexem :)

Gość Martynaaa
no wlasnie ja ich nie znam :( moze by sie ktos nimi podzielil :( moge sie rozebrac przy nim ale bez seksu

Gość The Big Ben
Chyba tylko twoje, bo to przez takie jak ty idiotki się dziwią że chłopak zmusił do seksu swoją dziewczynę. Oczywiście nie usprawiedliwiam takich przestępców (powinni iść na długie lata do więzienia), ale sama sobie po trochu winna jest taka delikwentka.

Gość mała malutka ja
co the big ben?

Gość Martynaaa
hah moj chlopak nie robie niczego czego ja nie chcem a chyba nie dziwne ze chcem mu sprawicx przyejmnosc

Gość The Big Ben
TO BYŁO DO WYPOWIEDZI Martynaaa hmm no ale zawsze to cos niz tylko buzi buzi no takie moje zdanie.. Chodzi o to że ona chce go tylko podniecić. To myślę że lepsze jest to buzi buzi.

Gość mała malutka ja
no to mowie Ci.. zmasturbuj się przy nim, albo pozwól zeby on Ci zrobił dobrze paluszkiem

Gość Martynaaa
a ja co mamm mu robicx? jakie ruchy itd?

Gość mała malutka ja
jeżeli nie uprawiają seksu to petting jest jak najbardziej odpowiedni :) wg mnie, chociaz z drugiej strony to tak jakyś pokazała mu lizaka ale nie dała policać. Ale jeżeli jeszcze nie jesteś gotowa to rozładujcie się chociaż tak nawzajem

Gość mała malutka ja
no jak to jakie ruchy? poprostu.. leżycie sobie na wyrku i się całujecie, on pewnie Cię dotyka itd itp.. to samo wychdozi, namiętność.. ile masz lat? tak btw.

Gość Martynaaa
17

Gość mała malutka ja
no to powinnaś chyba wiedzieć że to jestzej spontaniczne..nie wiem ja wam do lóżka nie wskakuje i nie wiem jak to wygląda u Was.. on sam się do Ciebie 'zabiera'?

Gość Martynaaa
nooom on tak sam

Gość helllo...
nie rozumiem po co chcesz go podniecic,,,jak nie chcesz sie z nim kochac ..??piszesz ze boisz sie ciaży ..hello mamy 2009 rok jest kilka sposobów aby tego uniknac zastanawialas sie nad tym..przeciez kiedy bedziesz go "podniecac" sama napewno tez sie podjarasz i co wtedy..masz zamiar do konca waszego zwiazku walic mu konia czy jak..sama bym tak nie wytrzymala i bym go dopadła..

Niepodniecaj go jak niechcesz żeby skończyło się seksem.Potem będzie się chlopak męczył z bólem jajek jak nie będzię mógł się spuścić.A to nie jest przyjemne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!