Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka2829

Czy przedłużanie włosów niszczy włosy ?????

Polecane posty

Gość justynka2829

Cześć !!! Chcę sobie przedłużyć włosy metodą mikroringów. Dodam, że chcę doczepić włosy SYNTETYCZNE. Mam kilka pytań: * Czy metoda mikroringów jest bezpieczna, czy włosy zakładane na mikroringi wypadają przy czesaniu ??? * Jak dbać o włosy przedłużone, czym myć, czesać ??? * Ile można nosić włosy przedłużane, aby wyglądały ładnie ??? - chodzi mi o czas wakacji * Czy włosy syntetyczne są lepsze niż naturalne - dodam, że nie mam zamiaru ich prostować itp. Proszę o odpowiedzi

Przez 3 miesiące miałam włosy przedłużone matodą microrings ... Mówiąc szczerze nie polecam :) Po pierwsze strasznie ciężko sie je rozczesywało (miałam włsosy naturalne ). Po drugie już po 2 myciu zrobiły się sianowate i brzydkie !! Ale najgorsze jest to ze kiedy je zdjełam straciłam POŁOWE włosów :( byłam zmuszona obciąć je na jeszcze krótsze niż miałam :( tydzień temu przyszły mi zamówione niedawno włosy na CLIP IN !! Mówie wam są świetne ... !!! O niebo lepsze od poprzednich !! Zapłaciłam za nie 87 zł ... Kolor przyszedł idealny ! mam 4 taśmy po 30 cm i 1 po 45 cm i w dodatku jeszcze 4 krótkie bo co5 cm !!! Długość włosów to 50cm :)) Przypinam je codziennie i odpinam na noc ! LUDZIE KTÓRZY MNIE W NICH WIDZIELI NIE CHCIELI UWIERZYĆ ŻE TO NIE MOJE NATURALNE WŁOSY . Piszę tutaj aby przestrzec przed microringami ! Naprawde .. po zdjęciu miałam łysawe miejsca !! Efekt był odwrotny od zamierzonego !! Moja fryzjerka powiedziała że Microrongi są dobre do przyczepienie sobie na ozdobę 5-6 pasemek !!! ale nie na całej głowie !! ;(