Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vjfdjsdfjsdsj

kochane, idźcie do większych aptek w waszych miastach. lrp.

Polecane posty

Gość vjfdjsdfjsdsj

i wypełnijcie ankiety z lrp, a dostaniecie 7 próbek kosmetyków tej marki. do tego kartę stałego klienta, gdzie przy zakupie 5produktów, dostajecie wybrany przez siebie z póli chyba 5, za darmo :). myślałam, że ta reklama co tu z boku była to ściema...a jednak nie :), i teraz przez parę dni nie muszę kupować effaclaru k, bo próbka 7ml w zestawie za darmo jest :D.

Gość vjfdjsdfjsdsj
aaa i jeszcze 50ml wody termalnej, tj na jakieś 3 tyg. stosowania, się dostaje przy tej ankiecie :)

Gość palallla
ja tez sie wybieram do apteki po te probki:) nie wiedzialam ze wode tez daja:)

Gość A jak sie wymawia nazwę tej
firmy?? Był ktoś w aptece Auchan sosnowiec?? Mająjescze??

Gość palallla
powiedz : la rosze posaj:)

Gość co to k....wa jest
u mnie nie ma apteki ktora feruje te probki: sprawdzalam, nie ma mojego miasta w ogloe 😭

Gość co to k....wa jest
jakie kremy sa? kiedys mialam probk podkladu, super

Gość palallla
o kurcze no to szkoda:( u mnie sa az 4:) niestety ta akcja tylko w duzych miastach... a byl ktos w bydgoszczy probki odebrac??

Gość co to k....wa jest
tak sobie mysle, ze moze w tym wykazie aptek nie ma mojego miasta ale kurcze jest taka nowo otwarta, gdzie jest i wichy i iwostin oilatum avene musze jutro pdejsci zapytac.kto pyta nie bladzi, no nie:) powiedz jakie probki oprucz wody dostalas. ja wode kupuje z iwosinu, kiedys mialam z erisa ale :O na avene nie bardzo mnie stac. to roche to mniejn wiecej w tej cenie co avene wichy?orientujesz sie?

Gość lolawola
kliknij na reklame to zobaczysz jakie probki daja:) la roche niestety jest grogie cos jak wichy.

Gość co to k....wa jest
tak.przedtem kliknelam tylko na ankiete i wojewodztwa. u gory sa zestawy do kazdej cery.moze uda mi sie z tymi probkami, chociaz nie wiem czy stac by mnie bylo na zakup zestawu:( zreszta pojdetoprzekonam sie co i jak.pozdrowka:)

Gość vjfdjsdfjsdsj
już Wam piszę, w ogóle to uwielbiam markę lrp, kosmetyki są warte swej ceny. dostaje się taką fajną książeczkę, podzieloną na działy: różne przypadłości cery i wymienione kosmetyki jakie te niedoskonałości zwalczają. w owej broszurce jest: 1/ tolerianie: 2ml (czyli 2 użycia w sumie) - kojący krem ochronny. skóra wrażliwa i alergiczna. 2/hydrophase: 2ml - krem naw. z filtrem 15 skóra wrażliwa i odwodniona. jjeeejq, właśnie nałożyłam, bóóstwo ! (mam mieszaną okropną cerę, b. wysuszoną). 3/nutric: 2m - odżywczy krem regenerujący do skóry bardzo suchej. 4/effaclar: to jednak że jest, a nie jak wcześniej pisałam krem :). 7ml - skóra tłusta i trądzikowa. przepadam za nim :). 5/active c: 1,5ml - derm. korekcja zmarszczek so skóry normalnej i mieszanej. 6/ redermic: 1,5 ml - przeciwzmarszckowy krem ujędrniający. 7/ iso - urea: 7ml - meczko do ciała dla suchej skóry. no i poza tym, 50ml wody termalnej :), oraz osobno próbkę podkładu, ale to dlatego, że byłam nią zainteresowana. cieszę się z tej karty, bo często kupuję kosmetyki lrp, super, że przy 5 zakupach, produkt za darmo :).

Gość co to k....wa jest
ciesze sie razem z toba:) byc moze tak jak pisalam po przeliczeniu itp pozwole sobie na cosco mnie rozpiesci:) jak piszesz to czuje ta aksamitnosc cery:)

Gość Aicha27
byłam dostałam w Plejadzie Sosnowiec, w Auchan nie maja, dostałam karte stałego klienta też i zestaw próbek o których mowa. Miło :)

ja tak dostaje juz ze dwa lata kosmetyki lrp na karte. w kazdej aptece ja daja gdzie maja te kosmetyki. A ten maly zestawik to tez juz od dawna jest :)

Gość szmijeczka
We wszystkich aptekach SuperPharm, jest do pobrania taka książeczka:0 Na miejscu można dostać próbki:)