Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłaona

Czy wy faceci wszscy tacy jesteście?

Polecane posty

Gość miłaona

Mam 17 lat, poznałam faceta który ma 22 lata. Strasznie zaimponował mi swoją inteligencją, uprzejmością, wysokim stopniem kultury osobistej, swoimi pasjami - ideał... Nie zdążyłam się nawet zakochać ani polubić go bo okazało się, że... chodzi mu tylko i wyłącznie o seks. Nic więcej, bo miał narzeczoną... ŚWINIA, a ja myślałam, że to ktoś nie na zawsze ale na dłużej... :o

Gość a widze ze juz poznalas
prawdziwych facetów.. Gratulacje teraz juz nic Cie nie zaskoczy z ich strony, chociaż chociaz uwazaj bo potrafia wywijac rozne psoty :P

Gość moze i swinia
ale na pewno amator. Zdemaskowal sie, zanim osiagnal cel :classic_cool:

Gość miłaona
cholera zranił mnie :( a miałam rację by nie plątać się w znajomości ze starszymi mężczyznami, ale że sam zaproponował znajomość. Myślałam, że to będzie niewinny flirt, później gdy okazł się, że jest to ktoś wartościowy pokazał swoje oblicze :o

Gość ofe rma
dlaczego nie potraficie pogodzić się z faktem że jak facet jest przystojny, interesujący i inteligentny to ustawia się do niego sznureczek kobiet. musicie nauczyć się dzielić, takich nie ma zbyt wielu.

Gość tak niestety większość jest
taka, może tak realnie to 1 na 30 jest w miarę normalny :O:O:O

Gość miłaona
on oprócz swojego wdzięku, inteligencji zdecydowanie nie grzeszył urodą. Mimo to, zaimponował mi bardzo...

Gość Nie zwlekaj i idź na spotkanie
ale powiedz, gdzie takich szukać? Jak co ... któryś to taki sam, jak opisałam powyżej, jeśli bez narzeczonej to liczy na krótką znajomość, najlepiej jedną noc :o

Gość miłaona
ten wyżej wpis mój

Nie ma wyjścia - albo się próbuje do skutku, aż się trafi na właściwy egzemplarz, albo się czeka bez próbowania na księcia czy też na zmiłowanie. Trzecia droga to klasztor. A gdzie szukać, to już inny topik:)

Gość miłaona
klasztor odpada nie znoszę teologii ;) Czekanie, za bardzo niecierpliwa jestem Szukanie, zraziłam się? Chyba muszę poczekać... :o W tym wieku pewnie powinien pojawić się ktoś na dłużej? Samej na tym świecie smutniej...

Gość miłaona
szczęściara...

Gość miłaona
On nie był przystojny, inteligentny owszem... A wierz mi, że zdarzają się wyjątki, ale masz rację wówczas to nie są żadni "sensowni" partnerzy...

Gość DYLEMAT KOBIETY
ale z niego łotr !!!!!!!!!

Gość DYLEMAT KOBIETY
odpowiedzcie mi na moje pytanie prosze: mam prawie 15 lat i mam małe piersi. Co mam jeść lub pić żeby były wieksze . Niedługo mam komers i chce ladnie wygladac:( u mnie w gimnazjum chyba tylko ja mam tak male piersi.............:( pomocy.......................................................................