Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisss 88

NA KOBIECE USTA MÓGŁBYM PATZREĆ GODZINAMI!!

Polecane posty

Gość krisss 88

DZIEWCZYNY NAJBARDZIEJ CO MNIE W WAS PODNICEA TO USTECZKA TO WASZ NAJWIĘKSZY ATUT MÓGŁBYM SIĘ IM PRZYGLĄDAĆ GODZINAMI SZCZEGÓLNIE OTWARTYM USTOM I ŚLICZNYM BIAŁYM ZĄBKĄ RÓŻOWEMU JĘZYCZKOWI ITD ONE SĄ PIĘKNE NA ZEWNĄTRZ A W ŚRODKU JESZCZE BARDZIEJ:) UWIELBIAM SIE CAŁOWAĆ Z DZIEWCZYNĄ I CZUĆ JEJ SMAK CZUĆ JEJ JĘZYK I DOTYKAĆ JEJ PALUSZKAMI W ŚRODKU USTECZEK. CZY JESTEŚCIE GOTOWE NA TAKĄ FORMĘ GRY WSTĘPNEJ ŻEBY WASZ PARTNER PRZYGLĄDAŁ SIĘ WASZYM OTWARTYM USTĄ I DOTYKAŁ JE W ŚRODKU PALUSZKAMI LIZAŁ JĘZYCZKIEM?? MNIE TO STRASZNIE PODNIECA MMMM :*

Gość gość
Czemu piszesz capsem?😠

Gość krisss 88
A CO NIE WOLNO CAPSEM?? WARGI TEŻ SĄ SPOKO ALE USTECZKA OD ŚRODKA I BIAŁE ZĄBKI I RÓŻOWY JĘZYCZEK JESZCZE LEPSZE:)

Gość kriss ty baranie
Caps oznacza krzyk. Wychodzisz baranie na lamera. który wczoraj pierwszy raz w życiu wszedł na internet . Leszcz.

Gość krisss
DAJ SPOKÓJ Z TYM KRZYKIEM JAKI KRZYK?? POPROSTU PODOBA MI SIĘ PISANIE DUŻYMI LITERAMI SMS TEŻ TAK PISZE. WIĘC NIE DOMYŚLAJCIE SIĘ JAKIŚ "KRZYKÓW" LEPIEJ PROSZE O WYPOWIEDZI W TEMACIE:)

Gość caps=krzyk
nikt się go nie domyśla tak jest. a jak chcesz tu pisać i usłyszeć odpowiedzi na temat to zmień literki na małe

Gość krisss
bronek sam jestes lamerem pedrylu jedenczytałem jak się umizgujecie z areczkiem

wowowo O co wam chodzi moze pisze takze z mysla o osobach slabo widzacych,boze przeciez tak nie mozna a tak nawiazujac do topicu tak uwielbiam patrzec na kobiece usteczka a jeszcze jak mi wzrok opada i patrze sie na no jak to sie nazywa na ee cipke ;). Boze uwielbiam zapach dziewczyn